„Акага“ носят лятото във Враца

  • 12 юни 2015 16:32

  • 1528
  • 0
„Акага“ носят лятото във Враца
©

Музикантите от група „Акага“ идват във Враца на 12 юни, за да открият Международния младежки театрален фестивал „Време“.

Елитният и много цветен български бенд ще радва врачани и гостите на града в новия амфитеатър в ж.к. „Дъбника“. За участието си във фестивала „Акага“ са подготвили селекция от стари и най-пресни хитове, уникална комбинация от фюжън-джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

Фестивалът вече чука на вратата със своето 16-то издание, чийто патрон тази година е Вицепрезидентът на Република България г-жа Маргарита Попова. С шестнадесетото издание даваме старт и на Международен младежки пътуващ арт фестивал „Модерни времена“, част от който е фестивал „Време”. Финансирането е от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 на Норвежката програма за представяне и достигане до широката общественост на съвременното изкуство и култура.

Церемонията по официалното откриване на фестивал „Време” започва в 20 ч. на 12 юни в парк „Дъбника” като преди това участниците във форума ще се включат в Парад на знамената, който ще тръгне от Младежки дом-Враца през площад „Христо Ботев” и ще продължи до площад „Македония”. В 21 ч. на откритата сцена в парка ще излезе група „Акага.

В петте фестивални дни театрални групи от 18 държави и 6 български града ще представят своя продукция, като програмата лавира между класически и модерни заглавия. Точният час и дата на постановките може да видите в прикачения файл с програмата.

Последвайте канала на

1528 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини