Седмият епизод на сагата ''Междузвездни войни'' официално има име – ''Силата се пробужда''

  • 13 ноември 2014 12:33

  • 1533
  • 0
Седмият епизод на сагата ''Междузвездни войни'' официално има име – ''Силата се пробужда''
©

Снимките на дългоочакваното продължение на ''Междузвездни войни'' приключиха, като продуцентите решиха да обявят този факт с представяне на заглавието на седмата част от сагата: ''Силата се пробужда''.

Режисьорът Дж. Дж. Ейбрамс, актьорите и екипът работиха по Епизод VII цяло лято, а снимките бяха в студио в Лондон и на терен в Абу Даби. Тази локация предизвика слух, че Ейбрамс иска да пресъздаде пустинята на планетата на Люк Скайуокър – Татуин. Снимачният процес беше прекъснат след като Харисън Форд се контузи по време на снимки. Хан Соло нарани крака си при една от каскадите, но бързо се възстанови и снимките продължиха.

Все още сюжета на Епизод VII се държи в тайна. Това което се знае е, че действието ще се развива 30 години след събитията от „Завръщането на Джедаите“. В ''Междузвездни войни: Силата се пробужда'' ще видим познатите култови образи на Хан Соло, Кери Фишър и Марк Хамил се завръщат като принцеса Леа и Люк Скайуокър. Разбира се и Питър Мейхю като Чубака. До „старата стража“ застват и „новобранците“ Домнал Глийсън, Адам Драйвър, Лупита Нионго, Макс вон Сидоу, Анди Съркис, Джон Бойега и Дейзи Ридли, за чиито роли все още няма яснота. Миналия месец с хумористично видео беше обявено завръщането в поредицата и на Уоруик Дейвъс, който участва в „Завръщането на джедаите“ и „Невидима заплаха“.

Епичното завръщане на ''Междузвездни войни'' със ''Силата се пробужда'' е предвидено за 18 декември 2015 г. в кината на 3D и IMAX 3D.

Последвайте канала на

1533 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини