Николай Урумов - „За секса, политиката и други проЗташки неща”

  • 28 март 2014 16:56

  • 868
  • 0
Николай Урумов - „За секса, политиката и други проЗташки неща”
©

Съботната вечер на 05-ти април, точно в 18.30ч, в Studio 5 очакваме единствения и неповторим Николай Урумов с неговия спектакъл „За секса, политиката и други проЗташки неща”.

По безкрайно актуални теми, в него ще можем да видим пикантната страна на сексуалния и политически живот на съвременния българин.

Добре известен е оня афоризъм, че ако примитивният хумор предизвиква смях, то изисканият генерира преди всичко възхищение.Това се отнася, обаче само за англичаните и техния хумор. Нашият хумор е друг. Той е балкански, а знаем, че и Балканите са други.

Нека не забравяме, че чувството за хумор е бисексуално, т.е. то изневерява както на мъжа, така и на жената, пък ако ще те да са и българи. По тази причина много от нашите сънародници са в състояние на развод с това си чувство.

Така, че скъпи приятели, не допускайте то да ви изневери. Смейте се! Смейте се не само на Първи април и не само, защото смехът пречиства душата. Смейте се, защото много по-добре е да се напикаеш от смях, отколкото да напълниш гащите от страх.

И не чакайте Първи април, за да проверите своето чувство за хумор, посредством следния експеримент. Застанете пред огледалото и се постарайте да изобразите умна и сериозна физиономия. Напрегнете се да задържите това умно изображение колкото се може по-дълго време.Ако не успеете и се разсмеете, не се разстройвайте – значи не само имате чувство за хумор, но и определено не сте глупави...

Смейте се, господа! Смейте се, защото е доказано, че най-дълго живеят тези индивиди, които често умират от смях!
Митко Динев

ден: 05 април (събота) 2014 г.
час: 18.30 ч
вход: 10 лв

Последвайте канала на

868 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини