По неведомите пътища на приятелството и премиерна среща с истински фантом в клуб “Backstage”

  • 13 септември 2013 12:04

  • 709
  • 0
По неведомите пътища на приятелството и премиерна среща с истински фантом в клуб “Backstage”
©

Двама мъже прекарват една вечер заедно и им е хубаво, и не съвсем.

Говорят искрено, но като че ли не са искрени. Познават се, но никога не са се запознавали. Пият бира, ядат, вкусно им е, а може би и не.

Смешни са, докато се преструват, че са близки. Сериозни са в моментите, когато трудно се понасят. Умни са, а се държат глупаво. Смеят се, плачат, срам ги е… После вечерта свършва и те се разделят. И като че ли всичко си е същото, но май не е. Това е историята на „Гарфънкъл търси Саймън” -  пиеса написана специално за двамата актьори, които я изпълняват - Кирил Бояджиев и Светломир Радев.

Ще намери ли Гарфънкъл пътя към Саймън и защо пиесата е спечелила националния конкурс за българска драматургия „Иван Радоев” за 2011 г. – разберете на 14-и септември, от 17 ч. в клуб „Backstage”. Билетите са на промоционална цена от 6 лв. и могат да бъдат закупени от касата на Art Point Of Sofia на 2 ет. В Mall of Sofia  на бул. “Стамболийски” 101, както и на място преди представлението.

Малко по-късно един истински фантом ще превземе Нощта на театрите! И това не е шега. В столичния клуб „Backstage” в 21.30 ч. премиерно ще бъде представен кратък спектакъл по “Фантомът от операта”- по романа на Гастон Льоро и по оригиналната композиция на Ендрю Лойд Уебър. Зад амбициозния проект стоят Теодора Маркова, която ще видим като Кристин Дайе, Георги Стойчев – като Виконт дьо Шани, и Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, от когото ще ни побият тръпки, защото той е Фантомът. Режисурата и сценографията са дело на MusiCalling. Вход – свободен.

Последвайте канала на

709 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини