След 7 години разработване: Изтече информация кога може да очакваме Resident Evil 9

  • 27 май 2024 15:39

  • 1135
  • 2
След 7 години разработване: Изтече информация кога може да очакваме Resident Evil 9
© Twitter

Две изключително добри новини дойдоха наскоро за феновете на хорър поредицата за Resident Evil. На първо място слуховете, че деветата част от хитовия френчайз на Capcom ще се забави, бяха опровергани. Дори нещо повече, играта се очаква да излезе на пазара скоро – през януари 2025-а година.

Въпреки че официалната дата все още не е оповестена публично от гейминг студиото, потребител с никнейм Dusk Golem, за когото се знае, че е неофициалният вестител покрай всички новини, свързани с проектите на Capcom и в частност Resident Evil, разкри някои детайли около RE9.

От Rockstar обявиха кога ще излезе най-чаканата игра в гейминг индустрията – GTA VI

Имам добри новини/слухове относно Resident Evil 9. Версията с възможното забавяне може да остане настрана. Не е изключено скоро да очакваме информации около RE9, а самата игра да излезе следващата година. Ако това, което чух, е вярно, значи можем да я очакваме през януари. Играта се разработва в продължение на седем години, написа в пост в социалната платформа X Dusk Golem.

Очаква се, че играта ще бъде от типа open world по подобие на Dragon’s Dogma 2, но това все още е само хипотеза.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1135 2

Коментари 2

Добави коментар
Simon

2024.05.29 | 12:10

2
It's very interesting is have been 3 years of the last resident evil

2024.05.27 | 16:08

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини