Metal Gear Solid: Revengeance с глобална премиера през февруари 2013

  • 21 август 2012 11:53

  • 1551
  • 0
Metal Gear Solid: Revengeance с глобална премиера през февруари 2013
©

Konami Digital Entertainment обяви, че Metal Gear Solid: Revengeance ще бъде пуснат на пазара за PlayStation 3 и Xbox 360 в Европа на 21 февруари 2013 г., пише inews.bg.

Разработена от Kojima Productions и PlatinumGames, Metal Gear Solid: Revengeance пренася известната METAL GEAR поредица във вълнуваща нова територия със съвсем новото екшън преживяване, което не прилича на нищо друго, издавано до момента. Смесваща безпроблемно чистото действие с епичния разказ характерен за старите игри от серията, Revengeance поставя Райдън в центъра на събитията. Въпросния е дете-войник, трансформирано в киборг-нинджа, снабден с характерния си високочестотен меч и търсещ отмъщение.

В близко бъдеще киборг технологията е нещо нормално за обществото. Изминали са няколко години от колапса на системата "Пейтриът", която тайно контролира баланса на силата в света. За съжаление разпространението на кибернетичната технология е предизвикало нестабилност и конфликти. Освен това големите частни военизирани компании (PMC-та), поддържани и контролирани от "Пейтриът", също се разпадат, давайки началото на безброй престъпни образувания, свързани с по-големи криминални организации.

Тези компании-ренегати използват киборг технологията и са станали изключително разрушителни, променяйки курса на конфликта и политическата власт по желание. Като член на опазващата реда частна военизирана компания "Маверик Секюрити”, Райдън живее според философията да пази и спасява животи. Но когато светът е залят от хаоса, единственият начин да продължи е да разкрие мистерията около миналото си, помитайки всичко, което се изправи на пътя му.

Докато се задълбочава в трагичното минало на Райдън, Revengeance ще разкаже изумителна история с присъщия на поредицата апломб. Представени са сложни персонажи, включително киборгът-фехтовач Самюел – убиец на PMC, чийто път се пресича с този на Райдън.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1551 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини