Angry Birds вече и за смарт телевизори

  • 20 юли 2012 17:41

  • 2409
  • 0
Angry Birds вече и за смарт телевизори
©

Samsung обяви първото приложение Angry Birds за смарт телевизори. С помощта на технологията Motion Control, потребителите могат да играят Angry Birds на огромния телевизионен екран, като с едно помахване с ръка управляват функциите, изстрелват героите и активират уникалните умения на всеки от тях, съобщи TechNews.

Angry Birds, разработка на финландската компания Rovio, е една от най-популярните игри за смартфони. От представянето й през ноември 2009 г. досега играта е изтеглена повече от един милиард пъти през различни платформи и във всичките й варианти.

Samsung Smart TV е първият телевизор, който ще предложи популярната игра, като същевременно дава възможност за управление с жестове, подчертават от корейската компания.

Samsung работи заедно с Rovio през последните две години, за да приложи иновативни технологии върху Angry Birds за Smart TV. Премиерата на приложението ще бъде през юли. То ще е достъпно за моделите с активирана функционалност Samsung 2012 Smart Interaction при актуализиране до най-нова версия.

След официалната премиера Samsung планира да предложи анимации Angry Birds по поискване, разработени от Rovio. Първоначално филмчетата ще бъдат достъпни само на Samsung Smart телевизори.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2409 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини