Новият Call of Duty налага цензура

  • 14 ноември 2022 10:34

  • 1341
  • 0
Новият Call of Duty налага цензура
© Инстаграм

И геймингът съвсем скоро няма да е това, което беше. По всичко личи, че ерата на "сука блять" ще остане в миналото, пише каналът Vbox7.

Първи стъпки в тази посока предприемат разработчиците на новия Call of Duty. Там модераторите вече ще могат да дават банове на цинични и агресивни геймъри, които не внимават с езика. 

Създадоха VR шлем, който те убива в истинския живот, ако умреш в игра

Но това в контекста на Call of Duty е дори дългоочаквана новина. От години франчайзът е обект на критики, че не успява да се справи ефективно с "токсичните геймъри"от цял свят. 

От Infinity Ward съобщават, че досега са баннали половин милион геймъри. Но дали от компанията не са на загуба? Определено не! От пускането на Modern Warfare 2, която е първата с такива регулации, COD печели над 1 млн. долара и то само за седмица. 

Поредна велика игра ще бъде екранизирана

Modern Warfare 2 не разчита само на модераторите си в битката срещу лошото възпитание. Играта има добре разработена система за докладване на потребители от други потребители, като всеки един от тях трябва да се запознае добре с правилата преди изобщо да започне да играе COD.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1341 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини