Куриоз: The Sims 5 се появи в торент сайтовете преди официалната премиера на играта

  • 04 ноември 2022 14:53

  • 785
  • 1
Куриоз: The Sims 5 се появи в торент сайтовете преди официалната премиера на играта
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Едва ли има по-популярен симулатор от The Sims. Именно затова The Sims 5 е едно от най-очакваните заглавия сред видео игрите. 

Въпреки че The Sims 5 няма официална дата за пускане на пазара, играта изтече по торент сайтовете. За нея всъщност се знае, че е в период на тестване. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sims (@thesims)

Както и се очаква, в новата версия на играта ще има безкрай опции за персонализации на какво ли не. Така например ще може да се променя текстурата на одеялата или разположението на възглавниците върху леглото. 

Минимализмът и асиметрията влизат в The Sims, така че и къщите в новата игра ще бъдат доста по-различни и модернистични. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sims (@thesims)

Въпреки че играта се тества, тя не се очаква на пазара по-рано от 2025 г. Предполага се, че The Sims 5 ще се появи първо за компютри, а след това за PS5 и Xbox. Твърде вероятно е тя да бъде достъпна и за потребителите на Mac, тъй като The Sims 4 беше, пише каналът Vbox7.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
785 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.04 | 15:20

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини