Умопомрачителни джакпоти в тотото за тиража на 17 март

  • 15 март 2022 10:17

  • 4197
  • 1
Умопомрачителни джакпоти в тотото за тиража на 17 март
©

9 250 000 лева! Това е прогнозната сума, която описва най-точно джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“. След като устоя на неделната атака от кандидат тото-милионери джакпотът добави още цифри към полезния си потенциал и направи решителна крачка към още по-големи финансови достижения.

Дали ще продължи да нараства, устремен към десет милиона лева знае само късметът на участниците. А той може да си каже тежката дума още този четвъртък. Възможностите тази космическа сума да бъде спечелена варират от малък залог, който съдържа шест числа разположени в една игрална област, до системи за пълно комбиниране, което си е масирана атака на тази крупна сума. 

Важен принос за материалния комфорт може да окаже и играта „Тото 2 – 6 от 42“. С прогнозен джакпот от 955 000 лева, тя заема солидно място в мечтите за забогатяване на участниците в тотализатора. Статистиката показва, че това е един от най-големите джакпоти натрупвани в играта и за четвъртък се очаква усилен интерес със залози от системи за пълно комбиниране. При тях всяка комбинация съдържа повече от шест числа. С две думи, количеството числа, на които се залага е по-голямо от броя числа от печелившата комбинация, която ще бъде изтеглена в тиража. Може би джакпот, който приближава един милион лева е заслужил опит за такива залози, защото, това е много голяма сума, където и по света да бъде похарчена. 

Всички, които са размечтаха лятната ваканция да започне още през март имат възможност да пробват късмета си и в играта с най-голяма честота на печалбите, а именно „Тото 2 – 5 от 35“. В неделния тираж от нея бяха спечелени почти 280 000 лева!  Защо тази игра е толкова щедра дава обяснение следната информация: всеки залог за „ Тото 2 – 5 от 35“ участва в две тегления в съответния тираж, както и във „Втори тото шанс“, където печалбите могат да достигнат до 200 000 лева. Това означава, че ако е направен залог дори само на пет числа в един фиш, той ще има точно три възможности да донесе печалби. Както става ясно, печалбата до 200 000 лева може да стигне не само за лятна почивка в рамките на половин година, но и за малък средиземноморски имот.

Разбра се, всеки се пита какви са шансовете да спечели, след тази информация? Зависи от много неща, но в такива случаи статистиката дава най-добър ориентир. В 20-я тираж, който беше проведен на 13 март в неделя, бяха раздадени 71 652 печалби.

Залози за 21-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 17 март онлайн на https://toto.bg/ или в тото пунктовете.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
4197 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
лиско лисков

2022.03.15 | 10:28

1
лъжи и измами. работила съм в спортния тотализатор много малко време , ако се печелеше нямаше да напусна толкова бързо. всичко е промиване на мозъци.

Добави коментар

Водещи новини