Артистичното фестивално лято на 2021

  • 15 юли 2021 09:37

  • 2630
  • 0
Артистичното фестивално лято на 2021
©

2021-ва година имаше една задача: да утеши всички породени през 2020 година емоции. Лятото, което вече е в разгара си, обещава да е авантюристично и да върне надеждата в ежедневието. Това, от което всички се нуждаем е място, на което да концентрираме тази движеща енергия, а какво по-добро място от безкрайността на морския бряг? Попътният вятър и юлските вълнения ни отвеждат към южните топли плажове на Лозенец и Царево, където в четвъртък (15.07.2021) ще бъде открит артистичния фестивал “Арт Поток”.

За шеста поредна година публиката ще изживее вълнението от това да съчетае емоциите от лятната ваканция и да се наслади на красотата на различните форми на изкуството. Програмата на “Арт Поток” препраща от изложби, към представяне на книги; от театрални постановки към кино прожекции; от концерти през плажни партита, които завършват с посрещане на изгрева. Сред имената на участниците виждаме тези на Цветана Манева,  Александра Сърчаджиева, Филип Аврамов, Яна Борисова, Георги Тошев, Богдана Карадочева, Стефан Димитров, Рене Карабаш, Иво Сиромахов, Ники Илиев, Иво Димчев и много други. Ще бъде почетена и великата българска актриса Татяна Лолова, която през изминалите години подкрепяше всяко издание на Арт Поток. По време на паметната вечер за актрисата, Мария Касимова ще представи премиерния филм за нея - „Безкрайният спектакъл“ с автор Георги Тошев. Фестивалът ще продължи цели две седмици, като атмосферата му предоставя възможност на публиката да се доближи и дори да влезе в дебат с любими дейци и популярни лица. Организаторите от Hacienda Beach и Община Царево доказаха, че натрупаният през годините опит и уникалния характер на събитията могат да съберат голяма група от съмишленици. Сред партньорите се нарежда и Българският Спортен Тотализатор, който полага дългогодишни усилия да подкрепя българските спорт и култура, за да откриват те най-подходящите полета на изява и да са близо до публиката.

В духа на традициите на градското столично лято, за втора година подред ще се проведе и фестивалът Sofia Summer Fest. Тази година организаторите му ще работят неуморно в продължение на цели 78 дни: от 16-ти юли чак до 30-ти септември, предоставяйки ни множество развлечения, представени на сцената в парка зад “Музея Земята и хората”. Богатата артистична програма вече разкрива някои от съкровищата си, сред които са театрални постановки, кино прожекции, представления за деца, представяне на книги и разбира се много музика и прекрасна атмосфера. След изключително трудното начало на годината, много емоции имат нужда от артистично пространство за да бъдат изразени и освободени, ето защо столицата заслужава прояви с подобен заряд. Именно блясъкът на имена като Александра Сърчаджиева, Найо Тицин, Максим Ешкенази, Остава, Графа, Миро, Керана и космонавтите, Иво Димчев и много други ще ни предоставят онова разнообразие, за което така силно мечтаем след толкова месеци на опасения и притеснения.

Българският спортен тотализатор традиционно подкрепя българските спорт и култура и за втора поредна година открива съмишленици в лицето на Sofia Summer Fest. Тази година присъствието на СПОРТ ТОТО по време на фестивала буквално ще се усети: в началото на месец септември, водещият на “Спорт Тото” Део ще представи своя моноспектакъл на сцената на Sofia Summer Fest, а през всички 78 дни посетителите на фестивала ще имат възможност да изпробват късмета си в разположения на ключова позиция тото пункт.

Времената може и да ни поставят в моменти на нови изпитания, но в тези трудни мигове, традициите и изкуството, в съчетание с партньор, на когото може да се разчита, успяват да възстановят изгубения баланс. Българският Спортен Тотализатор продължава да оказва подкрепа, да се цели към съхраняване и развитие на уникалните специфики на спорта и културата в България, защото именно те са в основата на постигнатите през последните 64 години успехи.

Възползвайте се от възможностите и дайте тласък на фестивалното си лято 2021 със СПОРТ ТОТО - защото ние винаги даваме повече!

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
2630 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини