Джей-Зи пуска игра във Facebook

  • 26 април 2012 17:54

  • 17
  • 0
Джей-Зи пуска игра във Facebook
©

Джей-Зи може да се похвали с това, че притежава 460 млн. долата, че нееднократно е обявяван за най-богатия рапър на света, както и с факта, че е женен за Бионсе, която списание People обяви за най-красивата жена за 2012 г. Какво повече може да иска човек?

За рапъра това не е достатъчно, ето защо той е решил да поеме в съвсем различна посока - стартира нова игра във Facebook. Идеята на звездата е да даде на потребителите забавление, базирано на неговия живот. Играта носи името Empire и все още се намира в тестов период, разкрива сп. NME, пише inews.bg.

"Empire ще ви отведе на пътешествие от улиците на Marcy Housing в Бруклин до горещите места, където живеят богатите и известните: от мошеника и предприемача до бизнес магната. Но не забравяйте приятелите и семейството си или кармата ви ще пострада”, гласи официалното описание на играта.

Самият Джей-Зи е израснал в Бруклин, преди да се превърне в световно известна хип-хоп звезда и да стане истински предприемач.

Според Mashable Empire позволява на играещия да се изкачва по стълбата на живота, като има възможност да посещава майка си, да участва в рап битки, да записва песни или да си намери нова работа, за да може да си купи нови неща.


Щом потребителят спечели достатъчно точки, той може да се премести от стария си квартал и да започне да се движи в света на богатите и известните в Манхатън.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
17 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини