Голям шлем извънредни печалби от Спорт тото за 24-ти май

Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май съвпада с 42-рия тираж на Български спортен тотализатор. Това е сериозен повод за всички почитатели на тотото да добавят към празничното си настроение и много възможности за материални печалби от 63-годишния лидер в числовите и моментните лотарийни игри в България.

За неделя прогнозният джакпот в „Тото 2 - 6 от 49“ е 3 300 000 лева.

Всеки участник в играта има шансове да го спечели, а един късметлия чрез жребий ще стане собственик на перфектен нов автомобил. Направените комбинации автоматично участват и във „Втори тото шанс“ на „6 от 49“, където печалбите са до 130 000 лева. Това означава, че 42-и тираж предоставя три шанса за печалби в тази любима на три поколения игра.

Забележителното е, че всичко това може да се случи с минимален залог от 1.20 лева. В неделя ще бъдат изтеглени и солиден брой допълнителни печалби от промоционалната кампания „Печалби плюс – извънредни печалби“. Крайният срок да се включите в нея е до полунощ на 23-ти май.

Ще бъдат изтеглени две седмични печалби, които са 500 лева и лаптоп. Веднага след това трима късметлии ще спечелят съответно 1000 лева, 2000 лева и 3000 лева благодарение на регистрираните си непечеливши талони от моментните лотарийни игри за целия период на кампанията. С това възможностите за радостни събития от Спорт тото няма да приключат, защото на 24-и май стартира новата промоционална кампания „Печалби плюс – Печалби без край“. Тя ще продължи до 30-ти август 2020 година, а солидните парични и предметни бонус печалби ще грабнат вниманието на всички фенове на моментните лотарийни игри на тотализатора.

Датата 24-ти май е последният срок за участие в промоционалната кампания „Всеки ден е Великден“. Това означава, че всички притежатели на карти Тото клуб трябва да побързат, ако искат да се включат в надпреварата за разпределението на 15 ваучера за почивка в страната и чужбина. Всеки ваучер е на стойност 2000 лева, а печелившите ще бъдат изтеглени на 31-ви май в предаването Спорт тото по БНТ. Срокът, в който могат да се ползват ваучерите е до декември 2021 година.

Всеки късметлия има достатъчно време да реши дали да използва печалбата за почивка на море, да релаксира в планината или да се впусне в екстремални преживявания на ски-пистите. Новата кампания на програмата за лоялни клиенти „ТОТО КЛУБ“ ще стартира от 3-ти юни и ще продължи до 12-ти юли 2020 година под мотото „63 години Тото Мания“. В рамките на 6 седмици ще имате възможност да трупате бонус точки за 63 печалби по 100 лева, а кампанията е част от събитията посветени на 63 години СПОРТ ТОТО.

Традиционно в неделя ще бъде проведена и играта „Тото 2 – Зодиак“, в която с минимален залог от 80 стотинки, най-големите късметлии могат да забогатеят със суми до 3 000 000 лева. За почитателите на числовите игри е интересно да узнаят, че прогнозният джакпот на „Тото 2 - 6 от 42“ е 480 000 лева. Атрактивна сума от 30 000 лева се е натрупала и в наградния фонд „Пари плюс“ на „Втори тото шанс“ на „6 от 42“. Квитанция за числовите или талон от моментните лотарийни игри на Спорт Тото, могат да се превърнат в чудесен финансов старт за всеки абитуриент. Всички, които са изкушени да грабнат от тотото могат да направят залози до 18 часа на 24-ти май, както в тото пунктовете, така и онлайн на сайта http://toto.bg/.

Следвайте ни в социалните мрежи и ФБ страницата ни, където всеки четвъртък и неделя на живо от 18:30 часа можете да гледате тегленията на печалбите на СПОРТ ТОТО.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Игри

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет