Aniventure Comic Con 2018 идва с много гейминг на 15-16 септември

  • 06 юли 2018 09:58

  • 10598
  • 0
Aniventure Comic Con 2018 идва с много гейминг на 15-16  септември
©

Aniventure Comic Con тази година ще се проведе в уикенда на 15 и 16 септември в Inter Expo Center София, като се очаква да бъде посетено от над 25 000 души.

Освен косплейъри, актьори и художници от България и света, събитието ще предложи много турнири и забавления за феновете на електронните игри и електронните спортове. Всеки посетител ще може да се включи в някой от десетките турнири по най-популярните игри у нас или просто да поиграе свободно в различните зони. Гостите ще имат възможност и да гледат битките на най-добрите отбори и играчи по CS: GO, League of Legends или FIFA18.

За първи път в събитието у нас се включва и телеком – А1 ще направи дебют в гейминг индустрията, като участва със собствена зона. На площ от 300 квадратни метра, феновете на игрите ще имат възможност да се състезават за награди от А1, играейки на две от най-популярните заглавия у нас – Fortnite (PC и конзоли) и Clash Royale (mobile). От телекома са поканили за специален гост и водещ на зоната Slavi (The Clashers).

В различните зони на специалната гейминг зала ще има и още турнири с награди, а част от потвърдените са 1v1 турнири по CS: GO, League of Legends, FIFA18 и Hearthstone. Основен технологичен партньор на тази зона ще бъдат OMEN by HP и Desktop.bg, които ще осигурят възможно най-мощните гейминг конфигурации и периферия.

Повече информация за отделните зони ще бъде публикувана допълнително на www.comiccon.bg

Промо билетите за двата дни на фестивала са на цена 30 лева и могат да бъдат закупени в OMV, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg до 15.07.2018, а деца до 7 години ще влизат безплатно с придружител, притежаващ билет.

В продажба са пуснати и специални билети с 50% намаление за деца на възраст между 8 и 12 години включително.

Последвайте канала на

Novini.bg
10598 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини