Момче създаде реална версия на Angry Birds

  • 01 ноември 2011 19:07

  • 4366
  • 0
Момче създаде реална версия на Angry Birds
©

12-годишно момче от Великобритания, фен на Angry Birds, превърна манията си по популярната игра в интересна атракция. То създаде реална версия на играта с помощта на тикви и гигантско оръдие, съобщава Oddity Central.

Както милиони други хора по света Сам Биърдс прекарва часове в изстрелване на пилетата в Angry Birds. Играта толкова много му харесала, че той решил да помоли баща си да му помогне да създадат Angry Birds на живо, като използват оръдието за тикви, което бащата направил за миналия Хелоуин.

Сам дал идеята да превърнат тиквите в пилетата, като ги оцветят. С тях той искал да цели лошите зелени прасенца, които също са направени от тикви, пише inews.bg.

Когато чул идеята на сина си, Дориан Биърдс решил, че всичко това може да се превърне в чудесна туристическа атракция.

Конструкцията, върху която стоят прасенцата, отнела само час работа, като за построяването ѝ били използвани слама, дъски и няколко стари бъчви.

Двамата братя и сестрата на Сам, Бен, Дейви и Джесика, се заели със задачата да превърнат тиквите в популярните герои от играта на Rovio.

Оръдието, с което се изстрелват тиквените пилета, може да уцели мишена, намираща се на 500 метра, което прави играта още по-интересна.

Според майката на Сам поради все по-нарастващата популярност на Angry Birds, моделът, създаден от нейното семейство, може да се окаже интересен на голяма част от туристите и те може да поискат да опитат какво е да играеш на живо.

Тук можете да видите как семейството се забавлява с новото си постижение.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4366 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини