Калканджиева и Линдарева се изправят в пряк двубой

Мисия „Подбор на таланти” става все по-интересна, а тази вечер двете жени в най-известния любовен триъгълник в България - Жени Калканджиева и  Зорница Линдарева ще се изправят  в пряк двубой една срещу друга.

В задачата, дадена им от Big Brother, двете дами ще трябва да станат част от организацията „Анонимни звездохолици“. Нейната цел е постоянното сриване на авторитети и публично излагане на популярните граждани. Калканджиева и Линдерева трябва да изчетат текст, който разкрива пикантни детайли от биографиите им, за да си осигурят присъствие в жълтите медии. Дали мисията „Подбор на таланти“ ще бъде успешна решават зрителите чрез гласуване във Facebook до петък.

В епизода довечера зрителите ще видят как Зорница и Жени ще заложат на стратегията „Разделяй и владей“ и ще сформират собствени армии от поддръжници. Линдарева ще потърси подкрепата на Кучкова и ще й сподели, че се чувства по-добре, когато Тачо го няма. Жени ще се довери на Влади Въргала. Пред него тя ще признае, че вечер й е особено тежко без Тачо и се чувства депресирана. Истински отдушник на емоциите Калканджиева ще намери в лицето на Big Brother. В изповедалнята тя ще сподели, че има нужда да плаче и да излее емоциите, но не може да си го позволи пред хора.

В Къщата все по-силно се чува гласът на Wosh MC. Той не се поколеба да се намеси в конфликта между Жени и Тачо и зрителите на Нова телевизия разбраха неговите разсъждения за любовта и отношенията в едно семейство. Тонът му става все по-категоричен и той изобщо не се притеснява да изразява мнението си. В епизода на VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер Wosh MC ще се подразни от Йорданка Христова. Младият изпълнител ще определи поведението й за недопустимо, защото постоянни забележки и критики не са приятни никому. Емоциите му ще достигнат своя пик и той ще излее яда си в сълзи пред Камелия Воче.

Евгени Минчев също ще влезе в битова конфронтация с Йорданка Христова заради постоянните й нареждания и създаване на напрежение около това колко мляко да слагат в чашите си съквартирантите,  как да си направят сутрешното кафе и т.н.

Кой ще бъде вторият съквартирант, който ще напусне Къщата на VIP Brother, зависи от зрителите на Нова телевизия, а номинирани за изгонване от Къщата тази седмица са Зорница, Кали, Мартин и Йорданка Христова.

Едно е сигурно – днес във VIP Brother ще има парти, защото Кали има рожден ден.

Коментари

  1. 2015.11.26 | 10:12
    СТАРИ ДЖАНТИ
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Игри

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет