Путин бори зомбита с помощта на пиянде от САЩ

  • 26 септември 2013 16:45

  • 2981
  • 2
Путин бори зомбита с помощта на пиянде от САЩ
©

Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 от 31 октомври ще започне усилена борба срещу зомбита, пише Нюзру.

Руският президент стана главен герой в новата компютърна игра, разработена от белгиеца Майкъл Смит. Живите мъртъвци ще обсадят Кремъл, а стопанинът на историческия комплекс ще отбранява своята резиденция в "Не се бъзикайте с Путин". Очаква се забавлението да излезе на пазара на 31 октомври, когато западният свят отбелязва деня на вси светии (Хелоуин). Путин ще си има и помощник – това е алкохоликът от САЩ, наречен Другаря Майк. Американецът в борбата със зомбитата ще използва нож, докато анимираният руски президент – писалка. След всеки удар Путин с вежлив глас ще казва: Моля, върнете ми перото. Първото ниво на "Не се бъзикайте" с Путин ще бъде безплатно. Но за всяко следващо цената ще бъде 3,99 долара. Авторът на играта смята по този начин за половин година да спечели 10 000 долара и да привлече над 1 млн. фенове.

По-рано Смитс разработи Snowden Run 3D. Главният герой е бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън, който разобличи подслушването, извършвано от Агенцията за национална сигурност на САЩ. Беглецът се крие от американския агент Джейк, който се опитва да хване къртицата на московското летище Шереметиево, където американецът се криеше, докато не получи разрешително за пребиваване в Русия. Ако Сноудън бъде хваната, то играчът получава правото да излезе на свобода при обаждане на чичо Путин. Ако руският президент не пусне анимирания герой, то Сноудън отива в лагера за военнопленници Гуантанамо.

Американският президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият също бе герой на компютърна игра. По време на кампанията през 2012 г. в САЩ се появи игра, в която държавният глава водеше дебат с основния си претендент - Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2981 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.18 | 21:31

2
руско пиянде и американско пиянде борят зомбита
Бойко

2014.01.18 | 21:31

1
Трябва да се добавят още български пиянде!

Добави коментар

Водещи новини