"Още една мечта" тръгва по кината днес

  • 19 октомври 2012 13:23

  • 3734
  • 0
"Още една мечта" тръгва по кината днес
©

Нов български филм със заглавие "Още една мечта" на режисьора Николай Мутафчиев тръгва от днес, 19 октомври по кината в страната, пише dnevnik.bg.

Творбата е определяна като модерна комедия, в която четири жени, стигнали до дъното на отчаянието, са готови на всичко, за да изплуват отново.

В главните роли са актрисите Койна Русева, Мира Бояджиева, Ирена Тодорова и Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град, като техните героини на големия екран носят малките им имена от реалния живот. Персонажите им са на домакиня, подпалила дома си, разглезено богаташко момиче, пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци.

Четирите се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите. Малко след първата им среща от случайно дочут разговор на съседна маса им идва идеята да организират банков обир. За целта трябва да откраднат плановете на банката, да вземат няколко урока по крадене на коли, както и да се срещнат с китайци, един мистичен японец и руски мафиоти. 

Покрай образите на читирите дами във филма се появяват различни други персонажи, изпълнявани от актьори като Деян Донков, Мария Силвестър, Китодар Тодоров, Силвестър Силвестъров, Яна Грудева и Венци Такев. 

Николай Мутафчиев е известен досега предимно с работата си като режисьор на телевизионното шоу "Комиците". Преди това работи и по трите последни сезона на риалити предаването "Сървайвър". 

Продуцент на филма е PREMIERstudio, а като генерален спонсор на проекта е посочена Общинска банка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3734 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини