Крис Рок отказа да бъде водещ на наградите "Златен глобус" през януари 2024 година

  • 12 декември 2023 11:19

  • 892
  • 1
Крис Рок отказа да бъде водещ на наградите "Златен глобус" през януари 2024 година
©
Слушай новината Слушай новината

Американският комик Крис Рок е отказал ролята на водещ на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус" на 7 януари 2024 г., съобщи Си Ен Ен, позовавайки се на свои източници.

Причините за отказа не се уточняват. Освен Крис Рок, водещи на събитието не са пожелали да бъдат комедийната актриса Али Уонг, актрисите Тина Фей и Ейми Полър, както и актьорите Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет.
    
"Не си струва. Има много политика. Не е лесно, в това вече няма нищо забавно", казват източниците на Си Ен Ен, запознати със ситуацията. 

"Барби" с най-много номинации за "Златен глобус"

За един начинаещ артист възможността да води наградите "Златен глобус" може да се счита за "шанса на живота", но за една известна личност ролята, която често е свързана с негативна реакция на публиката и изисква подготовка, не оправдава усилията, отбелязват още източниците. 

Наградите "Златен глобус", присъждани преди от Асоциацията на чуждестранните преса в Холивуд, която след скандал престана да съществува под това име, в САЩ отстъпват по престиж единствено на "Оскар"-ите. 

Кевин Костнър получи статуетка си „Златен глобус” по пощата

Отличията ще бъдат раздадени за 81-и път на 7 януари в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс. 

Най-много номинации за наградите "Златен глобус" - девет на брой, получи летният блокбастър "Барби" на режисьорката Грета Гъруиг, следван от биографичната драма "Опенхаймер" на Кристофър Нолан. 

Филмът „Блондинка“ с най-много номинации за „Златна малинка“

В телевизионните категории с най-много номинации е драматичният сериал "Наследници", допълва БТА. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
892 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.12 | 13:32

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини