Мария Бакалова ще играе ... българка

  • 16 февруари 2023 10:34

  • 3521
  • 4
Мария Бакалова ще играе ... българка
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Мария БакаловаМария БакаловаМария Бакалова е българска актриса. Известна е с ролята на Тутар Сагдиев в „Борат продължава да прибавя нови холивудски ангажименти. Българската актриса ще се снима в трилъра „Floodplain“ от режисьора Тим Сътън, филм, който изследва теми като семейната травма, екосправедливостта и въпросите на расата, съобщава „Дедлайн“, цитиран от "Площад Славейков". 

Българската актриса ще си партнира с Бен Фостър („Х-Мен: Последният сблъсък“, „Наказателят“), Катрин Уотърстън („Вавилон“, „Фантастични животни“) и Джъстис Смит („Джурасик свят: Рухналото кралство“). Снимките ще започнат през пролетта на тази година.

Отказаха роля на Мария Бакалова, лицето ѝ не било славянско

В главната роля е Фостър, който се завръща в родния си град, за да предотврати катастрофално наводнение. Докато се бори с водната стихия, той ще трябва да се изправи и срещу може би по-голям враг: грешките на миналото си. Ролята на Бакалова не се съобщава. „Floodplain“ е продукция на „Топик Студиос“.

Междувременно Бакалова ще има роля и в „Learning To Breathe Under Water“ от режисьорката Ребека Форчън, съобщава „Скрийндейли“. Във филма, който също все още не е започнал снимки, Бакалова ще играе българка, която става част от семейството на вдовец и неговия син, преобръщайки живота им. В ролята на вдовеца ще бъде Рори Киниър, известен от някои от по-новите Бонд филми, както и от британската театрална сцена.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3521 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.04.19 | 09:39

4
Е тя да не се взе за чужденка ?!!!!

2023.02.16 | 10:43

1
То с това лице на чистачка няма много вариянти

2023.02.16 | 14:05

3
Ха ха ха

2023.02.16 | 11:01

2
Сигурно ще играе някоя тъпа роля.

Добави коментар

Водещи новини