Звездите се завърнаха на червения килим на "Златен глобус"

  • 11 януари 2023 14:30

  • 708
  • 1
Звездите се завърнаха на червения килим на "Златен глобус"
© Getty Images

Звездите се завърнаха на церемонията за наградите "Златен глобус", която отново беше излъчена по телевизията, дефилирайки по скучен сив на цвят "червен" килим в сравнително предсказуеми тоалети, с няколко ярки изключения, писа Асошиейтед прес.

Скоро след като се появи като червей на парти за Хелоуин, Хайди Клум блесна на 80-ата церемония за "Златен глобус" в сребриста мини рокля с пера през едното рамо. На сребърно бяха заложили Анджела Басет и Джесика Частейн.

При мъжете имаше много черни костюми и смокинги. Еди Редмейн се появи в костюм на "Валентино" в черно и кафяво с огромна роза от коприна на ревера. Колман Доминго също привлече погледите с черен смокинг, обсипан с блестящи камъчета.

Ето кой грабна „Златен глобус” на тазгодишните награди

Елвис, известен и като Остин Бътлър, дойде на церемонията с традиционен черен смокинг, докато Андрю Гарфийлд бе заложил на черна риза с оранжев костюм. Доналд Гловър на практика бе по пижама. Той бе с черно сако върху удобен халат и широки панталони от бяла коприна на "Сен Лоран". "Просто исках да ми е удобно", каза той.

Шерил Лий Ралф от "Начално училище Абът" поведе парада на шлейфовете на червения килим. Тя бе в синя рокля с масивна украса, обшита с камъни и висока яка на "Алиет". Вайола Дейвис също заложи на синьо.

Клои Флауър, която пя на шоуто, беше във вечерна рокля в бяло с дълъг шлейф на "Долче и Габана".

Златото също присъстваше в тоалетите. Очарователната 19-годишна Бейли Бас от "Аватар: Природата на водата" бе в деликатно златиста дълга рокля. Мишел Уилямс бе в ефирна рокля в слонова кост с едно рамо, обшита със златисто и дълбока странична цепка. 

Дамите бяха свели бижутата до минимум.

Бременната Аби Елиът бе заложила на дълга рокля на Памела Роланд с дълъг ръкав и висока яка, обшита изцяло с пайети в цвят на изгорял портокал. Джени Слейт беше в рокля на "Родарте" с едро цвете. Пред Е! тя каза, че целта й е била да е като "жена, която ще се превърне в магично растение".

Аня Тейлър - Джой бе в слънчево жълт тоалет от две части на "Диор". Марго Роби показа модел на "Шанел" в бледорозово с перли и пера. Лили Джеймс се бе върнала към старата школа на Холивуд с 50-метра червена коприна на "Версаче".

Американската актриса от ирански произход Сепиде Моафи бе в дълга черна рокля от пайети с дълбока цепка, започваща от огромна червена роза на бедрото. Тя е разработила модела заедно с иранския дизайнер Амир Таги и "Хауз ъв Милад".

"Тази рокля има много истории", каза актрисата пред АП. "Но най-важната е за това цвете, което представлява разцъфването на нов Иран по време на тази революция", каза тя, имайки предвид вълната от протести в Иран през последния месец срещу управляващия теократичен режим.

На черно бяха заложили Дженифър Кулидж (Долче и Габана), Куинта Брънсън (Кристиан Сириано), Джейми Лий Къртис (Валентино), Наташа Лион (Живанши), допълва БТА. 

снимки: Getty Images

Последвайте канала на

Весела Найденова
708 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.01.11 | 23:34

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 2600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини