Да спасим Земята с "Мъже в черно 3"

  • 24 май 2012 17:06

  • 1175
  • 0
Да спасим Земята с "Мъже в черно 3"
©

Симпатягите от "Мъже в черно” определено ни липсваха напоследък, но ето че дойде моментът да се завърнат на големия екран за още междугалактически приключения.

Дуото агенти Джей (Уил Смит) и Кей (Томи Лий Джоунс) е все така неповторимо, както в борбата си с извънземните, заплашващи Земята, така и с хумора си. Дегизирани в характерните си черни костюми, този път двамата се захващат с още по-опасна мисия, естествено, за да спасят планетата, пише inews.bg.

Джей и Кей не са типичните супергерои, но пък определено са едни от най-симпатичните. Все пак нещо между тях куца и това е вечното мълчание на Кей, който не желае да сподели с партньора си какво се е случило в миналото му, че днес е толкова сърдит и затворен.

Точно когато Джей се опитва да изкара от черупката приятеля си, се появява истинска възможност да разбере. Борис Животното, затворен някога от Кей в затвор на Луната, успява да се освободи от тежките си окови, благодарение не на кого да е, а на самата Никол Шерцингер.

Животното е решен да отмъсти на Кей за откъснатата си ръка и за годините заточение, ето защо се връща в миналото, в деня на тяхната битка през 1969 г. Междувременно самият Кей изчезва заедно с него, а на Джей му остава единствено да последва приятеля си и да се опита да попречи на Борис да промени миналото.

Следват срещи с поредните шантави извънземни, едни от които спокойно си свирят на гайда и пеят. Приключенията в "Мъже в черно 3” определено не са за изпускане, особено когато Уил Смит е готов да ви разсмее. Филмът носи духа на предишните две заглавия от поредицата и не им отстъпва по нищо, така че разочарования този път няма да има.

Мъжката част от аудиторията отново ще се радва на свръхразвитите технологии, докато за дамите срещата с гнусни извънземни може да не е най-приятното нещо. Все пак не бива да забравяме, че "Мъже в черно 3” е филм за забавление, в който не трябва да се търси междугалактически смисъл.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1175 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини