Кейт Уинслет за целувките си с Леонадро ди Каприо в „Титаник“: Беше кошмарно

  • 14 юни 2024 16:34

  • 6459
  • 3
Кейт Уинслет за целувките си с Леонадро ди Каприо в „Титаник“: Беше кошмарно
© Getty Images (архив)

Английската актриса Кейт Уинслет, изиграла Роуз в един от най-емблематичните филми в световното кино – „Титаник“ от 1997 г., направи неочаквано признание.

Тя сподели, че сцената, в която се целува с Леонардо ди Каприо, изобщо не е била толкова романтична, колкото е изглеждала на екрана.

Тази сцена беше просто кошмарна, отсече Уинслет в свое скорошно интервю за списание Vanity Fair, визирайки момента със залеза на носа на кораба, където Роуз и Джак започват да се целуват страстно.

По думите ѝ заснемането е било крайно усложнено поради настояването на режисьора Джеймс Камерън да се улови определена светлина, което означава повторение на кадъра поне четири пъти.

Продадоха на търг вратата, която спаси Роуз, но не и Джак в "Титаник"

„Не е изненада, че всички млади момичета по света искат да се целуват с Леонадро ди Каприо, но истината е, че не беше толкова романтично, колкото изглежда“, казва тя през смях.

Сцената, макар и вълшебна на екрана, е била истинско предизвикателство за актьорите. Уинслет добави, че корсетът, който носи, ѝ затруднява дишането и че коленете ѝ постоянно се удрят в парапета, причинявайки дискомфорт. Въпреки тези неудобства, актрисата си спомня тези моменти с носталгия.

Чувствам се много горда с „Титаник“, това е филм, който продължава да дава. Цели поколения го преоткриват или го виждат за първи път и в това има нещо необикновено, сподели още актрисата.

Въпреки това тя също така признава, че внезапната слава е повлияла на психическотоѝ здраве, изправена пред критики за външния си вид и медиен натиск.

Актрисата, която продължава да бъде видна фигура в Холивуд, в момента промотира най-новата си работа в сериала „Режимът“, чиято премиера ще бъде на 4 март.

Последвайте канала на

Novini.bg
6459 3

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.14 | 18:25

3
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Кейт Уинслет

2024.06.14 | 17:09

1
Много е гадно да трябва да се целуваш с някого, комуто кариесната дупка на преден среден е твърде видима.

2024.06.14 | 17:14

2
Като Courage the Cowardly Dog едно време, маа му

Добави коментар

Водещи новини