Излъчват на 27 май специалния епизод на сериала "Приятели"

  • 14 май 2021 12:52

  • 1967
  • 3
Излъчват на 27 май специалния епизод на сериала "Приятели"
© Getty Images

Дългоочакваният епизод на телевизионния сериал "Приятели" ще бъде излъчен на 27 май и в него ще участват знаменитости като Джъстин Бийбър и Лейди Гага, съобщиха световните агенции като се позоваха на стрийминг платформата "Ейч Би у Макс" (НВО Мах), предаде БТА.

В епизода "Приятели: повторно събиране" (Friends: Reunion) ще участват шестимата герои от първоначалния екип. По план той трябваше да бъде заснет преди година, но снимките неколкократно бяха отлагани заради пандемията от коронавирус.

Епизодът е заснет по-рано тази година на същото място в Лос Анджелис, където е снимана комедията за шестимата приятели нюйоркчани, изиграни от Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Льоблан и Матю Пери. "Приятели", който приключи 10-годишното си излъчване по Ен Би Си през 2004 г., беше едно от най-популярните телевизионни шоута през 90-те години и заживя нов живот на стрийминг платформите, където е едно от най-гледаните в световен мащаб.

От НВО Мах съобщиха, че над 15 прочути гости ще участват в епизода, сред които бивши членове на екипа като Том Селек и Маги Уилър. Ще участват също бившият британски футболист Дейвид Бекъм, актьорът от "Игра на тронове" Кит Харингтън, южнокорейската музикална група BTS и пакистанската носителка на Нобелова награда Малала Юсуфзай. Режисьор и продуцент на епизода е Бен Уинстън. Сериалът "Приятели" за живота на шестимата млади хора от нюйоркския квартал Манхатън се излъчваше от 1994 г. Заснети бяха 236 епизода. Сериалът получи шест награди "Еми" и един "Златен глобус".

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1967 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
XXX

2021.05.14 | 22:46

3
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
wtf!?!?!??!

2021.05.14 | 13:36

2
ей не се нахраниха евреите......

2021.05.14 | 13:09

1
Ейч Би у ? ГоУеми сте!

Добави коментар

Водещи новини