Камелия с хитова роля в нов комедиен сериал!

  • 15 февруари 2021 12:57

  • 5095
  • 4
Камелия с хитова роля в нов комедиен сериал!
© Facebook

Фолкпевица, която иска да пее рок, е ролята на една от най-известните изпълнителки КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия,, в нова българска комедия, която се очаква да се превърне в хит през идната пролет. Звездата взима участие в "Голата истина за група Жигули", където си партнира с прочутия актьор Михаил Билалов.

"Поканата дойде от екипа и много се зарадвах, защото там играя певица. Ролята ми е кратка, но значима и култова, защото с нея се влиза директно в сюжета. Екипът ми помогна много, получих подкрепа и стимул да се отпусна. Имаше много забавни моменти, защото се случваше да забравя репликите си и Билалов се опиваше чрез неговите да ми ги припомни. Накрая успях да се отпусна и започнах да импровизирам, бях естествена“, разказва КамелияКамелияКамелия Владимирова Вескова, по-известна само като Камелия,, която през годините трупа актьорски опит с роли в телевизионни реклами и комедийния сериал "Ракия Сънрайз".

"Голата истина за група Жигyли" е филм на режисьора Виктор Божинов. Сниман основно в Бургас, филмът разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а музикантите са напълно забравени, докато не им се налага да се съберат отново. Филмът събира едни от най-талантливите и обичани родни актьори, между които Мишо Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Марвиля и др.

Според Камелия филмът, чиято премиера е планирана за пролетта, ще внесе свеж въздух в първите топли дни и едно забавление, от което всеки вече има нужда, пише "България Днес".

Novini.bg
5095 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ивайло Занев

2021.02.16 | 12:55

4
Българските филми могат да имат голем успех, ако по действителни случай правят филми. В съдебната ни система има хиляди такива случай. Важно е от качествени провесионални актьори да се правят филмите. Така БГ филмите ще се превърнат в световен лидър.
Никола Жабов

2021.02.16 | 12:48

3
Държавата не трябва да налага цензура на филмите и да не прави исторически, а съвременни филми. Освен това трябва да се отпускат от държавата милиони за правене на съвременни филми. БГ актьорите добиха много опит от америкамските си колеги в Бояна филм. Затова много трябва да им се разчита и да нямат забрана в работата си.Защото цензурата унищожава изкуството.
Петър Захариев

2021.02.16 | 12:39

2
За да имат успехи БГ филмите, трябва: здаадължително да играят красиви артисти, да пускат лафове на жаргонен уличен език, да има каскади, далавери, любовни афери. Да се рекламира българската красива природа и българския флаг и герб, както правят в американските и турските филми. Държавата трябва да отпуска много средства за нови филми.
Захари Ангелов

2021.02.16 | 12:29

1
В българските филми трябва да участват красиви артисти, сексапилни и красиви жени. Маникенки и студентки Освен камелия и красивата Есил дюран трябва да играе във филми. Има много красиви и сексапилни певици. Но актрисата Мартина Вачкова само загрозява филмите. Нека да играе в театъра но не и в киното.

Добави коментар

Водещи новини