Бийбър и Гага стават извънземни в "Мъже в черно 3"

  • 25 април 2012 15:57

  • 1532
  • 0
Бийбър и Гага стават извънземни в "Мъже в черно 3"
©

Поп звездите Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и Джъстин Бийбър ще направят едновременно дебютните си изяви в киното и то в едни и същи роли. Заедно с Тим Бъртън те ще играят извънземни в третата част на фантастичната комедия "Мъже в черно" с Томи Лий Джоунс и Уил Смит, съобщи в интервю за сайта Collider режисьорът Бари Зоненфелд.

Така хитовата поредица продължава тенденцията си на любопитни гост-участия във филмите. В предишните две части епизодични участия направиха Майкъл Джексън, Стивън Спилбърг, Силвестър Сталоун и Джордж Лукас.

Соненфелд казва, че преди изборът им да падне на Бъртън, Гага и Бийбър, е било трудно да изберат кои личности да участват във филма, тъй като не е лесно да се предположи кой ще бъде актуален и в бъдеще.

Друга поп звезда, Никол Шерцингер, също ще има роля във филма, но по-основна – като един от антагонистите в историята, пише dnevnik.bg.

"Мъже в черно 3" се очаква по кината на 25 май, а три дена по-рано ще излезе и видеоигра, базирана на сюжета.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в ще посети България на 14 август август. Тогава тя ще направи мащабен концерт на Националния стадион в рамките на предстоящото си европейско турне.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1532 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини