Злодеида - непоклатима вече месец по зрителски интерес

Въпреки петте премиери от миналия уикенд, сред които и две български, "Господарка на злото 2" с Анжелина Джоли в главната роля продължава вече месец да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Историята на двете съседни кралства - на хората и на горските обитатели, преплетена с любов, измяна, заговор, злост и доброта е гледана от вече 121 827 зрители и има 1 274 955 лева приходи.

На втора позиция продължава да е "Семейство Адамс", създаден по героите на Чарлз Адамс от 1938 година. Триизмерната анимация за Гомес, Мортиша, Уенсди, Пъглсли, чичо Фестър и останалите герои е гледана от 30 468 зрители и има 308 330 лева приходи за десетте дни у нас.

Трето място е за първата българска премиера за миналия уикенд - "Доза щастие". Историята на Весела Тотева, разказана в биографичната й книга, а изиграна на екран от дъщеря й - Валентина Каролева, е гледана от 9 906 зрители и има 94 391 лева от билетите им за първите три дни.

На четвърто място е българският "Завръщане" на режисьора Ники Илиев. Филмът с Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Башар Рахал, Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град, Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в е гледан от вече 70 578 зрители и има 633 631 лева приходи за четирите седмици на екраните.

Пето място е за втората премиера от миналия петък - "Доктор Сън" - по едноименния роман на Стивън Кинг. Историята на Дан Торънс, който заедно с Абра се впуска на битка за живот срещу Роуз и сектата й, е гледана от 5 465 зрители и има 51 424 лева приходи за първите си три дни у нас.

На шеста позиция е тазгодишният носител на наградата на венецианския фестивал - "Жокера". Великолепното изпълнение на Хоакин Финикс, оценено и от критиците, и от публиката, на ролята на Артър Флек, е гледано от 122 138 зрители и има 1 152 574 лева приходи за месец и половина на екраните у нас.

Седмо място е за комедията "Не си играй с огъня" - третата премиера от миналия уикенд. Пожарникарската история за спасителен отряд и спасени деца, които трябва да бъдат обуздани, но това все не се получава, е гледана от 3 756 зрители и има 37 438 лева приходи.

"Господарка на злото 2" продължава трета седмица да е на върха у нас

На осма позиция е четвъртата премиера от миналия уикенд - "В кръг", втори филм от трилогията на Стефан Командарев. Историята на три двойки патрулиращи полицаи сред софийските улици е гледана от 5 953 зрители и има 39 439 лева приходи, в които са включени и тези от предпремиерните и фестивални прожекции на филма.

Девето място е за "Терминатор: Мрачна съдба". Съвместната битка на младата Дани Рамос с Грейс и Сара Конър срещу Рев-9 е гледана от 27 210 зрители и има 267 868 зрители за трите седмици у нас.

На десета позиция е трилърът "Обратно броене". Провокативната история за зависимостта от мобилните телефони, в която героите теглят приложение, което им дава срокът до който ще живеят, е гледана от 18 550 зрители и има 158 800 лева приходи за трите седмици у нас.

Извън първите десет е петата премиера от миналия уикенд. "Мъжът, който си играеше с огъня" за Стиг Ларшон - автор на трилогията "Милениум", е гледан от 972 зрители и има 7 552 лева приходи.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Филми

още

Анкета

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Вълнувате ли се от личния живот на популярните българи?

Избрано от Интернет