"Бандитките на Оушън" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

  • 11 юни 2018 11:48

  • 2885
  • 0
"Бандитките на Оушън" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка
© кадър: youtube

"Бандитките на Оушън" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 41,5 милиона щатски долара - най-добрият дебют за филм от поредицата, съобщиха световните информационни агенции.

Филмът със Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Хелена Бонам Картър привлече преобладаващо женска публика. Резултатите надхвърлиха очакванията. Той е отлично завръщане за звездата му Сандра Бълок, чийто предишен филм "Нашето мото е "Криза" от 2015 г. беше неуспешен. Режисьор на "Бандитките на Оушън" е Гари Рос, а продуцент - Стивън Содърбърг, който създаде предишните три филма.

"Соло: История от Междузвездни войни" слезе на второто място в бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 15,2 милиона долара. Трети е "Дедпул 2" с 13,7 милиона долара.

Друг дебютен филм за уикенда - "Наследствено" с Тони Колет, зае четвъртото място в бокс-офис класацията на Северна Америка с приходи от 13 милиона щатски долара. Той получи отлични отзиви от критиката и беше наречен "най-страшният хорър", когато беше представен на кинофестивала "Сънданс". Публиката обаче не го оцени толкова високо. Пети е "Отмъстителите: Война без край" с 6,8 милиона щатски долара.

Последвайте канала на

БТА
2885 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини