Антонио Бандерас е против пластичната хирургия

  • 06 декември 2011 10:16

  • 2255
  • 0
Антонио Бандерас е против пластичната хирургия
©

Антонио Бандерас, който се превъплъщава в ролята на пластичен хирург в последния си филм, "Кожата, в която живея", заяви категорично, че е против пластичната хирургия.

51-годишният актьор, който е казвал, че предпочита да играе в испаноезични филми, участва в трилъра на испанския режисьор Педро Алмодовар "Кожата, в която живея". Там играе пластичен хирург, чието трагично минало го амбицира да разработи нова кожа.

Запитан от в. Telegraph дали някога се е подлагал на пластична хирургия или има такова намерение, Бандерас отговаря: "Не, против това съм, когато става дума за мен. Мисля, че всеки може да прави това, което иска, но аз нямам нищо против сивата коса и бръчките и дори ги намират за интересни."

"Понякога сутрин имам бръчки - зависи каква нощ съм имал. Приемам се какъвто съм, както и начина, по който остарявам. Имам торбички под очите и са ми предлагали да ми ги махнат, но винаги казвам "не".

За героя си в последния филм на Алмодовар Бандерас казва, че е "чудовище".

"Филмът е за отражението на идентичността и за това какво може да бъде променено", каза той. "Не можеш да избягаш, от това, което си. Той е чудовище, студен и не чувства привързаност към никого, освен към себе си. Прави точно това, което иска и няма никакъв морал."

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини