Чочо Попйорданов си татуира кръст, за да не се ожени трети път

  • 17 ноември 2011 10:04

  • 7406
  • 0
Чочо Попйорданов си татуира кръст, за да не се ожени трети път
© Интернет
Обичаният български актьор Петър Попйорданов се е зарекъл, че трети път няма да се излъжи да сключи брак, въпреки че има спътница в живота - приятелката му от години Даниела.

Когато окончателно свалил брачната халка, Чочо татуирал кръст на безименния си пръст, който да го подсеща никога повече да не предприема тази крачка в живота си.
 
Актьорът бе женен първо за певицата Хилда Казасян, а след нея и за актрисата Йоана Буковска.

"Какво означава сватба? Пред всички заявяваш - ето това е жената на моя живот. Изричаш някакви думи за вярност. Това отдавна в съзнанието на съвременния човек не съществува. Живеем в свят на броене на секунди и минути. Динамиката е такава, че след 5 минути може да те няма. За какво ми е тогава да се женя трети път", пита Чочо.

Пред сп. "Story" той разказва и за втората си сватба с Буковска.

"Беше много обредна и тайна. Сутринта се качих на едно такси и отидох до ул. "Раковски". Там купим букет от циганка. Нарочно го направих, за да бъде вещерско по някакъв начин. Роклята беше абсолютно скромна, почти като нощница. И какво от това? Разделихме се. Истинското е нощно време да започне да ти тупка сърцето за някого. Иначе няма смисъл", пише hotarena.net.

Последвайте канала на

7406 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини