Нова тв снима бг вариант на “Женени с деца”

  • 08 октомври 2011 15:05

  • 7565
  • 1
Нова тв снима бг вариант на “Женени с деца”
© Интернет

Нова тв ще снима български вариант на един от най-известните комедийни сериали - “Женени с деца”.

Филмът ще бъде готов догодина, когато ще бъде излъчен на малкия екран.

Новината бе обявена по време на Форума за обмен на телевизионни програми (MIPCOM), който в момента тече в Кан. Адаптацията на филма стана възможна, след като Sony Picture Television - компанията, която държи правата на епизодите, и Viasat Broadcasting, част от MTG - собственика на Нова тв, сключиха договор за производството на ситкома в България.

Това всъщност е вторият опит сериалът да бъде направен с български актьори. Преди 2 години Би Ти Ви преговаряше за купуването на правата за филма. Американски представител на компанията “Сони пикчър” бе пристигнал у нас от Русия, където вече бе сключил сделката. Той се е срещал с Евтим Милошев, който беше вероятният продуцент на сериите.

Двамата са обсъждали декори, сценарии и как да бъдат подбрани актьорите. Знаеше се, че в епизодите ще играят само български актьори. Бе предвиден и екип от наши сценаристи, тъй като диалозите нямало да бъдат абсолютно същите. Би Ти Ви също е преговаряла с компанията на Милошев “Дрийм тийм” (“Комиците”, “Столичани в повече”) за американския ситком.

До сделка явно не се е стигнало, щом като две години по-късно филм няма, но пък има договор с Нова тв.

Подробности за бъдещия продуцент, както и за актьорския състав все още липсват.

Забавните истории на семейство Бънди, което олицетворява недостатъците на американските брачни двойки, са едни от най-успешните и гледани в цял свят. Сериалът има 7 номинации за награди „Еми", 7 номинации за „Златен глобус", номинация от Casting Society of America и др. В САЩ хитовата комедия е излъчвана в продължение на 11 сезона - първият епизод е по Fox Network през 1987 г., а последният - десет години по-късно, през 1997 г.

Последвайте канала на

7565 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
W WW.ORIGI NALNI.BE - - - ЗАКУПИ оригинална футбол

2012.11.24 | 17:31

1
W WW.ORIGI NALNI.BE - - - ЗАКУПИ оригинална футболна тениска ПРИ НАС - сезон 2011/2012!!

Добави коментар

Водещи новини