БНТ нае убиец за главна роля в сериала “Английският съсед”

  • 11 септември 2011 15:55

  • 1558
  • 1
БНТ нае убиец за главна роля в сериала “Английският съсед”
© Интернет

Убиец, лежал в затвора, ще гледаме в новия сериал на телевизията - майка “Английският съсед”. Британският пандизчия Лесли Грантъм ще изиграе Джон Стюарт в комедийната поредица, която тръгва в петък.

63-годишният лондончанин е бил обвинен в убийство, докато бил в армията, пише в. "ШОУ". Той гръмнал в главата таксиметров шофьор, който се опитал да го обере. Лесли бил осъден да прекара десет години в затвора “Лейхил”. Докато бил зад решетките, съдбата го запознала с актрисата Луис Джеймсън, която открила у Грантъм актьорски талант и му предложила да се пробва в телевизията.

Това се случило през 80-те години и оттогава Лесли се е снимал в около 40 продукции – главно телевизионни сериали и нискобюджетни филми, предназначени за кабеларки. Въпреки това той е знаменитост в кралството и доста често го канят в различни предавания, включително в един от сезоните на риалити шоуто “Форт Бояр”. Най-известната му роля обаче е в сериала “Ийст Ендърс”, който е истински хит на Острова.

В бг сериала Лесли играе англичанин, който си купува къща в село Плодородно и шашка местните жители, като започва да обработва буренясалата земя, докато те ядат турски домати и играят тото. Един от култовите герой се очертава редовният посетител на селската кръчма “Лондон” – Нотингам Форест (в ролята Румен Угрински), който се налива с шотландска ракия. В сериала ще участват още Ирен Кривошиева, Татяна Лолова, Биляна Петринска, Ники Урумов, Кръстьо Лафазанов и Вальо Танев.

Докато сериалът се снимаше, Лесли успя да обиколи България и даже си купи два имота – апартамент в София и селска вила. Британецът е женен за австралийската актриса Джейн Лори, но двамата не живеят заедно от години. Тя отглежда трите им деца.

Последвайте канала на

1558 1

Коментари 1

Добави коментар
kinesiotapebg.eu

2011.09.11 | 16:49

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Водещи новини