HBO пуснаха епичен, втори трейлър на "Игра на тронове"

  • 17 февруари 2014 19:46

  • 4883
  • 0
HBO пуснаха епичен, втори трейлър на "Игра на тронове"
©

HBO пуснаха епичен, втори по ред трейлър на суперчакания от милиони фенове по света четвърти сезон на сериала "Игра на тронове", чиято премиера ще се случи на 6 април.

Новото видео показва недвусмислено, че една от ключовите фигури в предстоящите серии ще е Тирион Ланистър (Питър Динклидж), който ще попадне в серия от драматични събития. Какви обаче точно ще бъдат те така и не се разкрива. Наскоро продуцентите Ди Би Вайс и Дейвид Бениоф разкриха, че Тирион ще попадне в ада на собственото си семейство и ще бъде принуден да преживее невиждани унижения. Какво ще сполети находчивото джудже обаче тепърва ще разберем.

Невястата на Тирион Санса изглежда все още емоционално нестабилна и неспособна да преглътне шокиращата гибел на майка си и брат си, която, в края на предходния сезон, хвърли в потрес милиони.

Междувременно, Аря Старк набира все по-голяма решителност и е решена да отмъсти на враговете си повече от всякога. Малката сестра на Санса ще се бори до гроб за справедливост.

Колкото до Денерис Ланистър – тя се утвърждава като все по-могъщ владетел. В четвърти сезон майката на драконите ще се справи успешно с бунт, който пламва в териотрията на земите, които завладя.

Емилия Кларк споделя: "Любимата ми реплика в този сезон е "Могат да живеят в моя нов свят или да умрат в своя стар.”

"Добрите събират сили и започват да се бият", споделят още продуцентите, което ни гарантира сюжет, наситен на действие, пише inews.bg.

Всичко това е подправено с обилна доза визуални ефекти, епични битки и... ключови нови герои!

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4883 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини