Бен Афлек по пътя към "Оскар"

  • 26 февруари 2013 11:54

  • 1529
  • 1
Бен Афлек по пътя към "Оскар"
©

Културното събитие на седмицата безспорно е раздаването на наградите Оскар. Един от най-големите победители е актьорът и режисьор Бен Афлек. Звездата от дълги години е на големия екран.

Бен Афлек беше една от най-големите изненади на 85-тите награди Оскар. Той е първият режисьор в историята, който печели Златен глобус и награда на гилдията за филма "Арго", а дори не е номиниран за Оскар, разказва БНТ. Афлек е добре познат актьор на зрителите по цял свят. Не толкова известен факт обаче е, че той винаги е имал интерес към писането на истории за филми.

През 97-ма заедно с близкия си приятел Мат Деймън печели Оскар за най-оригинален сценарий за лентата "Добрият Уил Хънтинг". Следват роли в блок-бъстъри като "Армагедон", "Влюбеният Шекспир" и "Пърл Харбър". През изминалата година той достига личния си връх с историческия филм "Арго". Афлек има специално отношение по темата за историята на Иран. Той е следвал науки за Близкия Изток в колежа Оксидентал.

След многото запомнящи се роли Холивуд започва трескаво да се нуждае от таланта Афлек. Но не само режисьори и продуценти се вълнуват от актьора. Нежната половина на Бевърли Хилс също е привлечена от него.

Бен Афлек неколкократно е избиран за един от най-красивите хора на планетата от списание "Пийпъл". Логично, името му се свързва с много известни жени. През 2002 официално се сгодява за латино-дивата Дженифър Лопис, като й дава пръстен за 3 и половина милиона долара. До брак така и не се стига. Днес е щастливо женен за Дженифър Гарнър, с която имат 3 деца.

Последвайте канала на

1529 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.26 | 21:12

1
След години ще има нов политически трилър, който ще спечели Оскар. Темата на филма ще е политическата поръчка от страна на отдел пропаганда към президента на САЩ за създаването на филма "Арго". Задкулисните и опасни комбинации от страна на служителите, да уредят спечелването на Оскар за филма. Накрая добрият герой-агент ще бъде награден с орден за особени заслуги към нацията заради формиране на отрицателно общественото мнение по света спрямо Иран. В резултат на това обществено мнение, САЩ създават широка коалиция от държави и нахлуват в Иран....

Добави коментар

Водещи новини