Марк Уолбърг и Скалата помпат мускули в "Pain & Gain" (трейлър)

  • 21 декември 2012 15:58

  • 5502
  • 0
Марк Уолбърг и Скалата помпат мускули в "Pain & Gain" (трейлър)
©

Специалистът по създаването на блокбъстъри Майкъл Бей е готов отново да атакува класациите с новия си филм Pain & Gain, в който главните роли са поверени на Марк Уолбърг и кеч звездата Дуейн "Скалата" Джонсън, пише сайтът Miami New Times.

Актуалният проект на режисьора на "Армагедон", "Грозни като смъртта", "Пърл Харбър" и поредицата "Трансформърс" разказва за двама фитнес ентусиасти от Флорида, които по неволя се оказват замесени в престъпна мрежа. Сюжетът е базиран по истински случай.

Екшън-комедията се очаква по кината от 26 април, а първият трейлър, преминаващ отчасти под звуците на Kids на нойз поп дуото Sleigh Bells, е вече онлайн, пише dnevnik.bg.

Уолбърг и Бей за пореден път обединяват сили, като в близко бъдеще се очаква те да продължат съвместната си работа по следващата част от "Трансформърс". В плановете на режисьора попада и нова версия на историята за костенурките нинджа, която провокира смесени мнения, след като той анонсира, че в римейка те ще бъдат представени като извънземни.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5502 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини