Скарлет Йохансон заема мястото на Елизабет Тейлър и Джесика Ланг

  • 11 декември 2012 19:48

  • 3097
  • 0
Скарлет Йохансон заема мястото на Елизабет Тейлър и Джесика Ланг
©

Американската актриса и певица Скарлет Йохансон ще играе на Бродуей в нова адаптация на "Котка върху горещ ламаринен покрив" от Уилям Тенеси, пише "Дневник", позовавайки се на информация на Deadline.

Вместо обявения в началото Джеръми Ренър в главната мъжка роля на съпруга на героинята й ще бъде Бенджамин Уолкър, натрупал известност с "Ейбрахам Линкълн: Убиецът на вампири" и участвал също така в "Кинси" с Лиъм Нийсън и военната драма на Клинт Истууд "Знамената на бащите ни". С Йохансон те ще бъдат в ролите на съпрузите Маги Котката и Брик, като за пореден път персонажите ще бъдат играни от популярни имена. В киното двойката е играна от Елизабет Тейлър и Пол Нюмън през 1958 г., а по-късно, през 1984 г., от Джесика Ланг и Томи Лий Джоунс.

Въпреки че е най-популярна с филми като "Изгубени в превода", "Мач пойнт" и последно "Отмъстителите", Йохансон има също така успешни изяви в театъра. През 2010 г. тя взе награда "Тони" за ролята си в трагедията по Артър Милър "A View From The Bridge".

Според Deadline хонорарът й за участието в "Котка върху горещ ламаринен покрив" се изразява в 40 хиляди долара на седмица. Първите представления ще се играят от 18 декември, а официалната премиера е предвидена за 17 януари.

Междувременно Йохансон е по кината с "Хичкок", игрален филм с Антъни Хопкинс като легендарния режисьор, а сюжетът разказва за трудното създаване на трилъра "Психо". В него тя е в ролята на актрисата от "сцената под душа" Джанет Лий.

Последвайте канала на

3097 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини