В Ню Йорк се състоя премиерата на "Хичкок" (снимки)

  • 20 ноември 2012 09:20

  • 1375
  • 0
В Ню Йорк се състоя премиерата на "Хичкок" (снимки)
©

В Ню Йорк се състоя премиерата на филма "Хичкок". Лентата излиза по кината в Съединените щати на 23 ноември, а у нас зрителите могат да очакват превъплъщението на Антъни Хопкинс в знаменития режисьор на "Психо" януари догодина.

По случай премиерата на филма, посветен на легендарния режисьор Алфред Хичкок, по червения килим минаха звездите Хелън Мирън, Скарлет Йохансон и Джесика Бийл. Сред присъстващите на бляскавото събитие беше и режисьорът на новата лента - Саша Джерваси.

Всъщност това е първият опит на Джерваси да режисира игрален филм, досега той се е занимавал единствено с документални ленти, предаде БНТ.

Филмът "Хичкок" разказва за взаимоотношенията между Алфред Хичкок и неговата съпругата Алма Ревил.

Сюжетът следва историята на създаването на легендарния филм от 1960 година - "Психо". Лентата разказва за риска, който семейството е поело, като инвестира собствените си пари в продукцията, след като филмовото студио отказва финансова подкрепа.

Сър Антъни Хопкинс се превъплъщава в ролята на Хичкок, а Хелън Мирен играе неговата любящата съпруга Алма. В лентата участват още Джесика Бийл и Скарлет Йохансон, а Джеймс Д`арси се превъплъщава в злодея от "Психо".

Последвайте канала на

1375 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини