Венера във Везни

  • 29 август 2024 16:31

  • 1322
  • 0
Венера във Везни
©

Венера, богинята на любовта и изящните изкуства влиза в знака на Везни, където тя е техен управител. Това ще бъде благословен и прекрасен месец за нея у дома, където тя процъфтява и може да изразява себе си свободно и неограничено. Тук тя ще остане от 29 август до 22 септември.

Когато Венера транзитира във Везни, тя внася вълна от хармония, баланс и красота в живота ни. Този транзит подчертава взаимоотношенията и естетическите ценности и ние естествено търсим мир и хармония в заобикалящата ни среда и взаимоотношения. Венера във Везни живее за любовта, не непременно страстта и топлината, които любовта може да донесе, а за дребния шрифт, предпазлива и дълбоко грижовна.

Във Везни е изразена нейната социална природа, а тук Венера е красива, общителна, уравновесена и изключително очарователна и хедонистична – обича сладкия живот. Тук се проявява нейната изтънчената страна. Тя търси изключителна среда и иска само най-доброто в живота. Да си прекарва добре, да се среща с топ хора, да ходи на хубави партита и да привлича, да флиртува - това е животът за нея. Тя постоянно търси наслада и използва всяка възможност за пълноценно използване на всичките си пет сетива.

Трудно е да се намери по-добро време да се сближите с партньора си. Но ако сте необвързани, можете да използвате тази невероятно полезна енергия, за да се срещате с хора.

Венера търси мир и хармония, така че през нейната епоха е супер добре да се намерят прекрасни решения за взаимоотношенията. Във Везни тя може да има склонност към пристрастяване към връзката. 

Седмичен хороскоп от 26 август до 1 септември

Венера във Везни предпочита хармонията и иска всичко да се прави със стил и финес, а това важи и за споразумения, и обещания, които трябва да се спазват. Тя мрази раздорите, така че преговорите и компромисите вървят ръка за ръка.

Ако имате Слънце, Луна, Асцендент, Венера или Марс във Везни, тогава може да се разчита, че ще бъдете очарователни, интелигентни, изискани и стилни. Че сте чисто изкушение, което знае точно какво и как да направи, така че външният свят да си падне по вашия чар и да ви заобича завинаги. Вие се интересувате физически, когато сте привлечени психологически. Споделянето и общуването е възбуждащо за тези хора. Въпреки това, невъзпитаното поведение ги кара да се отдръпнат незабавно, както и прекалено злобните коментари за другите.

Комуникацията е жизненоважна част за Венера във Везни и това бързо се оказва ключът не само към влюбването, но и към физическата интимност и близост.

За въздушните знаци този период ще бъде особено благоприятен. Везните, които са знакът, в който влиза Венера, ще почувстват силно привличане към красотата и хармонията. Близнаците и Водолеите също ще почувстват засилена енергия в социалните си взаимоотношения и общуване. Това е идеалното време за тях да разширят социалните си мрежи и да укрепят съществуващите взаимоотношения.

Препоръчителни съвети за транзита на Венера във Везни

•Практикувайте любов и грижа за себе си, за да можете да бъдете в баланс и хармония със себе си и другите.

•Съсредоточете се върху подобряването на естетиката на вашия дом или работно място, за да насърчите хармонията.

•Създайте баланс в живота си, като намерите време както за работа, така и за удоволствие.

•Дайте приоритет на взаимоотношенията си, като прекарвате време с любими хора и укрепвате връзките.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1322 0

Свързани новини

Водещи новини