Седмичен хороскоп от 1 до 7 юли

  • 01 юли 2024 08:57

  • 12511
  • 0
Седмичен хороскоп от 1 до 7 юли
© pixabay

Астро-аспекти

На 2 юли Нептун става ретрограден SR

На 2 юли Меркурий тригон Нептун

На 2 юли Меркурий влиза в знак Лъв (до 26 юли)

На 3 юли Венера тригон Сатурн

На 3 юли Меркурий опозиция Плутон

На 5 юли Марс секстил Сатурн

На 6 юли Новолуние в знак Рак в 01:57ч

Луната през седмицата преминава в знаците –  Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 3, 5, 6, 7 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  2, 3, 6 и 7 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

02.07. 18:44 - 02.07. 18:51
04.07. 23:45 - 04.07. 23:53
07.07. 06:49 - 07.07. 06:57

Овен – Очертава се динамична седмица. Имате страхотна възможност най-накрая да завършите започнатото, ще можете да го направите успешно с половин усилия. Звездите ще ви вдъхнат смелост при решаването на различни служебни дела. Усилията ще ви се изплатят, а с търпение ще постигнете много. Не е благоприятен момент да харчите пари за големи покупки или да инвестирате в нещо голямо. Добре е да поддържате баланс между личния и служебния си живот и тъй като ще имате много работа, внимавайте да не пренебрегнете любимия човек.

Благоприятни дни- 3, 4, 7

Бъдете внимателни – 5, 6

Телец – Ще имате възможност да търсите нови възможности, включително и професионални. Въпреки годишните отпуски, различни оферти могат да бъдат много интересни. От петък всичко става по-спокойно и вие достигате до мирно пристанище в любовта. Тази седмица ще наблегнете най-вече на междуличностните отношения. Ще разрешите всички проблеми, които може да сте имали с хората около вас, а това ще ви отведе една стъпка напред. Съсредоточете се върху партньорствата, тъй като това е мястото, където са необходими малко повече усилия за укрепване на отношенията. Бъдете внимателни в любовта. 

Благоприятни дни- 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 2, 7

Близнаци – Седмицата ви започва странно, чувствате напрежение, но не можете да определите причината за това. Опитайте съсредоточаване или дихателни упражнения, за да облекчите това чувство. Що се отнася до здравето, движете се повече, добре е и за духа, и за тялото. В любовта някои се намират на кръстопът и не знаят накъде да поемат. Поговорете с доверен близък човек, успокойте се първо преди да вземате решения. Някои наистина вече са намерили нов източник на мотивация, който ще ви тласка да вървите напред.

Благоприятни дни- 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – Ако нещо ви притеснява конкретно, отложете го за края на седмицата, когато лесно ще намерите умни решения за всякакви сложни проблеми. Уверете се, че вашата рационалност не потиска вашата креативност, защото в същото време ще имате творчески идеи, които са потенциално печеливши. В любовта ще бъдете спокойни и спонтанно ще избягвате ситуации, които могат да доведат до спорове. Не пропускайте да посветите повече качествено време на любимия човек, по възможност прекарайте уикенда далеч от ежедневието заедно.

Благоприятни дни- 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Лъв – Тази седмица ще бъдете в добро настроение! Започвате една доста успешна седмица. Юпитер благоприятства любовта и някои дейности. Ще си върнете контрола в работата, защото внимателно ще канализирате емоциите си. Няма да се безпокоите от дребни неща или да се занимавате с клюки, а ще се справите със задълженията си и ще насочите енергията си към изпълнение на задачи. Ще се чувствате пълноценни и удовлетворени, което ще се отрази и на любовния ви живот, където сигурността и безпокойството ще изчезнат. Дозирайте действията си внимателно. Ще се сработите с някого много добре. 

Благоприятни дни- 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2, 7

Дева – Тази седмица решавате важен проблем в работата и най-после ще си отдъхнете. Очаквате напредък в работата, но трябва да обърнете допълнително внимание на себе си. Не се колебайте да изразите идеите си високо и ясно. През първата част на седмицата се забелязва една по-силна "вълна" от задължения - лека-полека и без нерви ще успеете да се справите с това. Здравето ви е добро, но бихте могли да почивате повече. Като цяло ще преобладава доброто настроение. Ако често мислите за някого, сега нещата могат да се развият в положителна посока. Ако сте необвързани, важно е да не пренебрегвате сигналите, които някой ви изпраща.

Благоприятни дни- 1, 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни –Началото на седмицата ви носи мъдрост и спокойна мисъл. Вашата интуиция ще бъде силна и ще ви помогне да се справите с проблемите по най-ефективния начин. Напрежението ще спадне и ще изпитате топли емоции, които ще ви позволят да се насладите на спокойни моменти, далеч от стреса на ежедневието и неотложните задължения. Накратко, това е седмица, в която ще възобновите енергията си и ще се почувствате по-балансирани. В работата подредете приоритетите си и ясно очертайте плановете си, защото това ще улесни значително нещата. 

Благоприятни дни- 3, 4, 7

Бъдете внимателни – 5, 6

Скорпион – Началото на работната седмица не върви добре с плановете ви – пригответе се да ги променяте в движение и да се адаптирате към новите ситуации. Не бързайте с решенията, преди да вземете такива, помислете добре дали ентусиазмът ви не ви е отвел твърде далеч. Всичко изисква време, включително финансите, където само стабилни стъпки ще ви отведат до желаната цел. В любовта рационалността ще ви помогне да възстановите хармонията. В емоционален план всичко е наред. Точната мярка емоция и страст, точната доза близост и разбиране. Това е моментът да се насладите на малките неща в живота.

Благоприятни дни- 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 2, 7

Стрелец – Тази седмица най-после ще затворите някои от неразрешените проблеми, така че ще почувствате голямо облекчение. Въпреки че динамиката не ви е чужда, тези дни няма да се колебаете да се борите и да отстоявате превъзходството си в ситуации, в които се чувствате сигурни, особено на работа. Тази седмица обаче ще докажете, че можете да маневрирате изключително умно с проблемите, с които трябва да се сблъскате. Ще трябва да се освободите от всичко, което ви пречи или ви отблъсква, но бъдете внимателни. Периодът не е никак лош за партньорските отношения, за по-спокойно функциониране и повече разбирателство, за близост и нежност.

Благоприятни дни- 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – Започването на работната седмица и първите дни ще донесат проблеми в организацията, но и в отношенията с колегите. Тези дни нуждата от планиране ще бъде още по-силна от обикновено. Това ще ви помогне да осигурите гладкото протичане на вашите дела и да се отървете от излишната тревожност. Внимавайте обаче да не прекалявате и се опитвайте поне от време на време да разчитате на интуицията. Съвместните общи занимания ще се отразят добре на отношенията с любимия човек – така че това е подходящо време за повече излизания, общуване, дори почивки и пътувания. 

Благоприятни дни- 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Водолей – Тази седмица ви дава възможност да изразите своята креативност, да разширите знанията си и да наложите собствените си идеи на другите по фин и учтив начин. Ще имате изобилие от нови идеи и ще успеете да намерите решения точно когато нещата изглежда са стигнали до задънена улица. Пътуването, което сте искали да предприемете, най-накрая се очертава, въпреки някои препятствия. Освен това очаквайте промени и преустройства, особено в личния живот. В любовта няма да липсва динамика и страст, а позитивното настроение ще улесни общуването и ще ви донесе спокойствие. 

Благоприятни дни- 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2, 7

Риби – Очакват ви промени и в работата. Някои от тях ще са положителни, а други ще развалят плановете ви. Ако останете фокусирани върху това, което наистина има значение, успешно ще избегнете пречките и ще постигнете някои цели. В любовния си живот ще търсите независимост и по-голяма емоционална защита. Бъдете внимателни, ако имате нереалистични изисквания към партньора си, защото те могат да разклатят твърде много връзката. Това е времето, когато можете да се влюбите, но и времето, когато лесно можете да влезете в тайна връзка. За някои съществува възможност да се срещнат със стара тръпка или бивш партньор.

Благоприятни дни- 1, 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12511 0

Свързани новини

Водещи новини