Време на активност, прилив на жизненост, но самият ден е изпълнен с много опасности

  • 10 април 2024 06:03

  • 6575
  • 0
Време на активност, прилив на жизненост, но самият ден е изпълнен с много опасности
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 16:00ч на 11 април

Луната в този земен знак внася известна умиротвореност в живота. Търпението и силата на волята нарастват. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си. Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората са леко апатични. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията.

Лунен календар: 3 лунен ден от 07:35ч на 10 април до 08:07ч на 11 април

Този ден се характеризира със силен прилив на енергия, която Луната започва да дава на земната природа. Това е време на активност, прилив на жизненост, но самият ден е изпълнен с много опасности. Енергията на третия лунен ден се предава точно от неговия символ – гепард, който се готви да скочи. Той изразява предпазливост и агресия. През този ден може да се ядосате на някого или да станете жертва на нечий гняв. Подобно на гепарда, трябва да се подготвите за решителен скок, като бъдете едновременно настоятелни и предпазливи във всяка област.

От енергийна гледна точка това е един много мощен ден и следователно малко опасен. Енергията може да се използва както за добро, така и за лошо. Поради тази причина е много важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Добре  е да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Много е вероятно добрите намерения да доведат по-късно до положителни резултати. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и избягвайте нови запознанства.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, затова е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Старайте се да не проявявате лична агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Повишената мнителност също е недопустима. Не пожелавайте зло на никого. Негативният емоционален импулс ще бъде предаден и отново ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се правят физически упражнения. Правете упражнения за подвижност на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството. Сексуалните енергии сега са силни. Добре е водещата роля да се поеме от жената. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството и срока на годност на продукта, за да няма после проблеми.

Ако чувствате днес неприязън към някого, това е знак, че трябва да се освободите от този човек

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6575 0

Свързани новини

Водещи новини