Ако чувствате днес неприязън към някого, това е знак, че трябва да се освободите от този човек

  • 09 април 2024 05:57

  • 9067
  • 0
Ако чувствате днес неприязън към някого, това е знак, че трябва да се освободите от този човек
© pixabay

Луната е в знак Овен до 14:24ч

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората сега са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. 

Луната е на празен ход от 05:40ч до 14:24ч. В това време не предприемайте нищо важно. След това Луната преминава в знак Телец. 

Дните на Телеца са чудесно време за решаване на практически въпроси. Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането, крещенето. Уязвими гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Не се препоръчва правенето на зъби освен спешни и неотложни случаи.

Лунен календар: 2 лунен ден от 07:09ч на 9 април до 07:35ч на 10 април

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. Не пропускайте шанса си и действайте, ако видите добра възможност.

Идеално време за вътрешен поглед, интроспекция и осъзнаване на вътрешните ви нужди. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато започнете нещо през втори лунен ден, да не променяте решението си, т.е., не трябва да започвате да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това в този лунен период е много важно да се запази вътрешното доверие в действията и в правилността на намеренията. С една дума изобщо не бива да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Абсолютно противопоказно е гняв и раздразнение да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на вашия биокомпютър. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

В този ден можете да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9067 0

Водещи новини