Овен – хороскоп на любовните тайни

  • 26 март 2024 09:30

  • 2041
  • 0
Овен – хороскоп на любовните тайни
© Pixabay

Хайде, може ли изобщо да се говори за някакви тайни във връзка с този знак? Трудно е да си представим по-директни и открити хора! Зад постоянната готовност на необуздания, пламенен Овен да атакува всъщност се крие само едно нещо: желание, което не познава граници.

Една искра е достатъчна, за да се събуди инстинктът на истински ловец в него. Ако знаете как да го провокирате, поне малко да разпалите желанието му, можете да сте сигурни, че той няма да може да се сдържи. Важно е да имате предвид: Овните не са от хората, които, когато са развълнувани, спират наполовина. Който си играе с Овена, без преувеличение си играе с огъня, защото той не е свикнал да отстъпва, без да постигне заветната цел.

Съкровените желания на Овните без излишни приказки могат да бъдат описани така: те мечтаят за бърза победа, за „експресен секс“ с идеален партньор. Както се казва „дойде, видя, победи“. Пътят от познанството до притежаването на обекта на страстта е изключително кратък за него! Въпреки че е напразно да се очаква обективно признание от самия Овен, това е точно така: когато възбудата му достигне критична точка, той става толкова нетърпелив, че е готов веднага да се заеме с работата, както се казва.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Обстановката не е важна: пейка в парка, седалка в кола или стол в чакалнята на летището могат да станат сцена на любовно завоевание. Основното нещо е страстта: атаката трябва да бъде бърза, твърда, дори агресивна. От само себе си се разбира, че Овенът се нуждае от активен партньор, който с действията си неусетно ще се погрижи пламъкът на страстта да пламне. В края на краищата Овенът се стреми да изпита пълноценно високата и плътска любов: за него любовта и сексът са две неразделни неща едно от друго.

Партньор, който не го вълнува, едва ли има шанс да спечели любовта му.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2041 0

Свързани новини

Водещи новини