Днес не трябва да действате под влиянието на момента

  • 23 февруари 2024 05:56

  • 3261
  • 0
Днес не трябва да действате под влиянието на момента
© Pixabay

Нарастваща Луна в знак Лъв до 03:39ч на 24 февруари.

Дните на Лъва са дни на топлината. Активният елемент е огънят. Може да изпитате оптимизъм, увереност, красноречие, повишен тон, весело настроение и склонност да поемате рискове. Добър ден за специални поводи.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата, кръвообръщението, артериите, гърба и косата. Препоръчително е да се наспите добре. Погрижете се за сърцето си.

Луната през целия ден се движи на празен ход (от 06:19ч до 03:39ч на 24.02.). Не започвайте нищо ново и важно. Усилията ви ще бъдат напразни. Това време не е добро за различни видове придобивки. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията. Ако в този момент се влюбите от пръв поглед, това влюбване може да донесе психологическа травма или разочарование, а също така назначената романтична среща може да завърши драматично. Отдайте се на рутинни занимания или почивка.

Лунен календар:  продължава 14 лунен ден до 17:03ч

Символ на деня е тръбата. Време за призив  към учение и усвояване на нови знания. Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта чрез духовна практика е била насочена към това.

Медитирайте върху мантрите "ОМ" и "АУМ". Опитайте се да ги пеете сами. Този ден е благоприятен за началото на цикъла на мантрата и 40-дневната практика. В 14-ия лунен ден Луната получава максимална сила, жените могат да извършват подмладяващи процедури. По време на 14-ия лунен ден е активна Манипура чакра.

В никакъв случай не трябва да действате под влиянието на момента. Този ден може да донесе със себе си лошо настроение и лошо здраве. Факт е, че в четиринадесетия лунен ден сме много чувствителни към всякакви чужди влияния. Всяка чужда енергия, която ни докосне, може да причини неизправност в тялото.

Вземете рядък дървен гребен в началото на деня и срешете косата си на път. Ако разделите косата си по средата, ще използвате равномерно всички природни енергии. Разделянето отляво активира енергиите на водата, въздуха и земята, отдясно - огън, метал и дърво. Ако не знаете точно от какви енергии имате нужда, по-добре е да предпочетете разделянето по средата.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате на места, където още не сте го правили и по начин, по който не сте го правили.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден.

Хората, родени в четиринадесетия лунен ден, са защитени от съдбата. Това са лидерите. Те имат призвание и преминават към него през всички препятствия.

Следва 15 лунен ден от 17:03ч на 23 февруари до 18:06ч на 24 февруари

Сменят се лунните енергии, настъпва опасно и конфликтно време.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 февруари

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3261 0

Свързани новини

Водещи новини