Ден на нечистите сили

  • 10 януари 2024 06:18

  • 9112
  • 0
Ден на нечистите сили
© pixabay

Луната е в знак Козирог от 03:34ч до 05:02ч на 12 януари

Жизнените сили са отслабени, емоционалният тонус е снижен. Изостря се чувството за дълг и отговорност. Да се намали физическата активност. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар. Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Хипертониците да ограничат солта. 

Въздържайте се от закупуване на обувки -  купени под Луна в Козирог, никога не стават меки и не можете да ги износите.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:19ч на 10 януари до 08:18ч на 11 януари

Последният ден на лунния месец се смята за ден на нечистите сили. Опасно и напрегнато време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Именно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Много от хората ще почувстват безпокойство, вътрешно напрежение, сякаш имат вътре навита пружина в себе си, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Добре е всеки да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици. 

Може да ви обземе сънливост, лошо настроение, меланхолия, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате съвсем обективно нещата и може да направите грешки или необмислени действия през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. 

Нито хубавите, нито неприятните събития са случайни

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. 

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изясняване на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се само към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни и могат да извършан някоя глупост. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякаква интимност и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

В 29 лунен ден се препоръчва да се откажете от всички видове покупки. Никоя от тях няма да ви достави радост. По правило стоките, закупени през този период са с лошо качество. Може да бъдете измамени, да сгрешите, да платите твърде висока цена или да купите очевидно не това, което сте очаквали.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9112 0

Свързани новини

Водещи новини