Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи

  • 18 ноември 2023 06:00

  • 3395
  • 0
Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Козирог до 13:29ч на 18 ноември

Нарастващата Луна в Козирог е вашият архитект, който ви помага да проектирате бъдещето, да поставите идеята си във форма и да фиксирате резултата. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. 

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Луната е на празен ход от 10:28ч до 13:29ч. Препоръчва се да не се предприема в това време нищо важно, нито да се купува. 

В 13:29ч Луната преминава в знак Водолей. Време за изненади. Често се нарушава обичайния ход на събитията, законите на логиката, причината и следствието.

Лунен календар: 6 лунен ден от 12:33ч на 18 ноември до 13:10ч на 19 ноември

Първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Енергията на живота в 6-ия лунен ден представлява вдишване и издишване, поглъщане и освобождаване. На този ден Въздухът и Водата са изпълнени с все по-чисти и по-високи вибрации.

Шестият лунен ден от лунния месец принадлежи към първата фаза на Луната – младата Луна с форма на полумесец продължава да расте. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Символи на този ден са: облак, мост, дъга, жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Енергията на този ден помага да разперите криле за по-високи начала – това са неща, които наистина ви вдъхновяват. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония на мястото, където се намирате.

 Това е най-спокойният и мирен ден, дори пасивен, не предполага никакво суетене и активни действия. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и общуване с духовни наставници. Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи.

Ден за любов, смирение и прошка. Нашето вътрешно Аз трябва да бъде в хармония с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови скандали, да не изпускате нервите си. През това време не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Секс - В този лунен ден сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. 

Подстригване – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3395 0

Водещи новини