Специалните дни от лунния месец

  • 12 ноември 2023 13:05

  • 3252
  • 0
Специалните дни от лунния месец
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Всеки лунен ден има своя специфична енергия, заряд, който оказва огромно влияние върху човека, поради което започнахме да изучаваме техните особености. Съобразявайки се с основните характеристики на всеки лунен ден и въздействието върху планираните от вас дейности, както положителни, така и отрицателни, можете да опростите живота си.

От дните на лунния месец има такива, които често съдържат критични моменти от лунния цикъл - фазови дни. В дните, когато една фаза се сменя от друга, се случват и критични събития: злополуки, обостряне на хронични заболявания, опасности, изпитания и изкушения. Тези дни са 9-ти, 15-ти, 23-ти и 29-ти лунен ден и се наричат "сатанински" дни. В тези дни тъмното начало на живота тържествува, провокира хората, тества тяхната защита срещу силите на злото. По това време трябва да се въздържате от планиране на важни житейски събития и всякакви нови дела.

В лунния месец съществуват и безусловно благи, благоприятни дни, които носят светли енергии, дават на хората подкрепа, помощ, сила, пречистване или изцеление. Това са 6-ти, 7-ми, 12-ти, 16-ти, 24-ти, 28-ми лунни дни (при наличие на 30-ти ден).

Пълният лунен месец включва 30 лунни дни; такъв месец се счита за идеален, но не всеки месец има толкова дни. Човек, роден в такъв месец, ще бъде по-защитен в живота.

Денят на астралната борба на злите сили със светлите

При непълен лунен месец, съдържащ 29 дни, всички „сатанински“ дни ще бъдат наистина сатанински; през този месец хаосът привлича хората в своята орбита по-силно и триумфира. Това е триумфът на илюзиите и всепозволеността. 29-ият лунен ден в такъв месец е двойно сатанински, носи на човек празнота отвътре и ужасно потапяне в илюзии във външния живот. От хората, родени в непълен месец, се изисква лично да участват в попълването на целостта и хармонията на света, тъй като са родени в по-малко хармонични условия. Такива хора се поддават по-лесно на обща паника и лоша инициатива.

Повечето дни от лунния месец противоборстват доброто и злото. Лунният календар помага на човек да живее в този свят, предлагайки правилните действия и предупреждавайки какво ще бъде вредно или опасно.

Ако не пренебрегвате информацията, съдържаща се в лунния календар, а се научите да следвате практически съвети от там, можете значително да подобрите качеството на живота си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3252 0

Свързани новини

Водещи новини