Време на енергиен обрат

  • 23 септември 2023 05:58

  • 5577
  • 0
Време на енергиен обрат
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в нарастваща фаза и в знак Козирог до 02:31ч на 25 септември

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да се избягва безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 16:00ч

Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден символично е свързан със знак Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Често съвпада с първата квадратура на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. Съществува необходимост от енергийно разрешение между съзнателното и безсъзнателното у нас, а нашата реакция на енергията на деня определя равнището на нашата осъзнатост.

Денят е сложен, но не трябва да очаквате само неприятности. А ако все пак ви се случат, просто трябва да спрете и да помислите: може би сте направили нещо нередно в миналото и по този начин сте предизвикали гнева на висшите сили.

Добре е да сте сдържани и да не давате воля на емоциите. Да се ограничат контактите с други хора и да се избягват спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Неблагоприятен знак се счита, ако в този ден човек се чувства така, сякаш не му стига въздух в гърдите. Лошо предзнаменование е да разлеете мляко.

Да се избягват спорове и конфликти в този ден, последиците са непредвидими

Време на енергиен обрат. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване.

Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост.

Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза. Благоприятно е за подхранване на кожата.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Следва 10 лунен ден от 16:00ч на 23 септември до 16:52ч на 24 септември

Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, да се съберете цялото семейство. Не се препоръчва уединение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5577 0

Свързани новини

Водещи новини