Живейте без планове, оставете се на случайността

  • 14 май 2023 06:00

  • 8289
  • 0
Живейте без планове, оставете се на случайността
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Риби до 10:57ч на 15 май

В този период човек се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията. Преобладаваща чувствителност и сантименталност у повечето хора, следователно и ранимост. Лесно може да се повярва на лъжливи обещания. Има склонност да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки - те трябва да бъдат максимално удобни.

Лунен календар: 24 лунен ден от 03:42ч на 14 май до 04:04ч на 15 май

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Това е прекрасен период за творческа работа. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Символи на лунния ден – Шива, мечка, планина, фалос. Двадесет и четвъртият лунен ден е пасивен за разлика от предния. Време за почивка на душата и тялото, за радост.

Днес тялото е под контрола на ума, разумът надделява над чувствата. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. 

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случайността. Проблемите могат да бъдат решени, ако се подходи конструктивно към тях. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Някои хора могат да получат „откровение“ свише.

Ден за съзидание, в който не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа, както и за всяка домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на дома. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. В този ден могат да се реализират родови проклятия. 

Ден на пробуждане и трансформация на мъжката енергия, така че днес е подходящ момент за интимност и зачеване на дете. Брачните отношения са изпълнени с топлина.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни. Подстригването ще ви отърве от натрупания негативизъм, ще даде нов заряд на жизненост и позитивизъм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8289 0

Водещи новини