Време за почивка на душата и тялото

  • 14 април 2023 07:00

  • 4963
  • 0
Време за почивка на душата и тялото
© Pixabay

Луната e в знак Водолей до 01:58ч на 16 април

В дните на Водолея искаме вътрешна свобода и еманципация. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск върху себе си. Вътрешната независимост е това, което се превръща в основна ценност за нас. Искаме нещо ново, лесно правим неочаквани неща, може да очаквате всякакви странности от някои хора. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели. 

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния.  

Лунен календар: 24 лунен ден от 04:05ч на 14 април до 04:42ч на 15 април

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Това е прекрасен период за творчество. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Символи на лунния ден – Шива, мечка, планина, фалос. Двадесет и четвъртият лунен ден е пасивен за разлика от предния. Време за почивка на душата и тялото, за радост.

Днес нашето тяло е под контрола на ума. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Проблемите могат да бъдат решени, ако се подходи конструктивно към тях. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Някои хора могат да получат „откровение“ свише.

Ден за съзидание, в който не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа, както и за всяка домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на къщата. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 април

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде, но умерено. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. В този ден могат да се реализират родови проклятия. Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Петък традиционно е денят на Венера.

Венера е покровителка на красивата половина на нашата Земя, всичко красиво и чувствено, творческо. Именно тя е отговорна за истинските удоволствия, които изпитваме. В този ден е добре да се правят всякакви процедури, които помагат за поддържане на тялото в състояние на лекота, еуфория, красота, блаженство.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4963 0

Свързани новини

Водещи новини