Ден за включване към космическата енергия на любовта

  • 03 март 2023 07:04

  • 7358
  • 0
Ден за включване към космическата енергия на любовта
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 17:17ч на 3 март

Луната в Рак изостря цяла гама от различни емоции. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  Интуитивните усещания се засилват. Уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Луната преминава на празен ход от 16:23ч до 17:17ч. След това влиза в знак Лъв, където ще остане до 05:40ч на 6 март.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:05ч на 3 март

Силно енергиен ден, в който жизненият потенциал е висок. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. 

Следва 12 лунен ден от 14:05ч на 3 март до 15:08ч на 4 март

Символ на 12 лунен ден е сърцето. Ден за включване към космическата енергия на любовта. Човек изпращайки своята енергия на Любов към Бога, включва неговата Любов към своите творения. Ден за творческа активност. Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

В този ден не трябва да сте груби, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човек и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Отнасяйте се любезно с другите, в противен случай милостта на Вселената може да ви подмине. 

Днес всичко, което се прави или мисли, енергийно се увеличава многократно и се връща при нас след определено време

Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за възрастни родители, роднини, навестете болни приятели. Давайте подаръци на близки или просто посвещавайте времето и енергията си на тях, не пестете нежни думи – правете възможно най-много комплименти на хората, които обичате. Проявата на любов и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Избягвайте да правите обаче непоискано добро, защото ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете за дълго в това състояние. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Изисква се определена концентрация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. 

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Сега е време, в което можете да се обърнете към своя Ангел-хранител и да помолите за неговата помощ да претвори мечтите ви в реалността.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7358 0

Свързани новини

Водещи новини